logo

Onursal Adıgüzel, ‘Kayışdağılı Komşularımıza Verdiğimiz Sözü Tuttuk’

Onursal Adıgüzel, ‘Kayışdağılı Komşularımıza Verdiğimiz Sözü Tuttuk’

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Kayışdağı Metro İstasyonu açılışında Kayışdağı halkının ulaşımını kolaylaştırma talebini dikkate alarak gerekli düzenlemeyi yaptı.

Recep Kenan / itvhaber.com

Kayışdağı Mahallesi ile Metro İstasyonu bağlantısını kesen Gümrük alanında geçişi sağlayacak köprü imalatı ile birlikte yaya bağlantısı sağlandı.

Kayışdağı Mahallesi sakinlerinin Metro istasyonuna ulaşımını kısaltarak kolaylaştıran düzenleme CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel tarafından sosyal medya hesabından duyuruldu.

CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel, Kayışdağı Mahallesi ile Kayışdağı Metro İstasyonu bağlantısını kolaylaştıran düzenlemenin tamamlandığını CHP İstanbul Milletvekili Ali Gökçek ve CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ile birlikte yaptığı açıklamayla duyurdu.

İBB tarafından metro ulaşımı için yapılan düzenlemenin tamamlandığını kaydeden CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bugün artık çalışmada son halini almış durumda Kayışdağılılarımızın metromuza hızlı bir şekilde ulaşacağı köprü imalatı İstanbul Büyükşehir Belediyemiz tarafından tamamlandı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na ve bütün ekibine çok teşekkür ederiz. Gümrük duvarından bir kısım açıldı. Hemen buradan lisenin yanından yürüdüklerinde, Kayışdağı Metro istasyonumuza hızlıca ulaşacaklar. Hayırlı olsun. Önümüzdeki süreçte Ataşehir’de çok güzel işler yapacağız. İstanbul’da Ataşehir’de tam yol İleri…” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ