logo

Onursal Adıgüzel, ‘Önemli Bir Başarıya İmza Attık, Çifte Bayram Yaşadık!’

Onursal Adıgüzel, ‘Önemli Bir Başarıya İmza Attık, Çifte Bayram Yaşadık!’

31 Mart yerel seçimlerinde 50 binin üzerinde farkla belediyeyi alan CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı, bayramlaşma töreninde Ramazan Bayramı coşkuyla kutlandı.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP Ataşehir İlçe Başkanlığında Ramazan Bayramı’nın 2. gününde İlçe Başkanı Celal Yalçın’ın ev sahipliğindeki bayramlaşama Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel ve CHP İstanbul Milletvekili  Ali Gökçek’in katılımıyla gerçekleşti.

Ramazan Bayramı’nın 2. gününde CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’ndaki bayramlaşma töreni partililerin yoğun katılımı ile yapıldı. Bayramlaşmanın yapıldığı salonu dolduran partililerin büyük bir kısmı da bayramlaşmayı dışarıda takip etmek zorunda kaldı.

CHP İstanbul Milletvekili Ali Gökçek, yerel seçimdeki başarı için örgüte teşekkür ederek, “Sizlerin sayesinde biz o meclise çok daha rahat, göğsümüzü gere gere Türkiye’de 1. Parti olduğumuzun bilinci ile gideceğiz. Bu heyecanı bize yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum.” Dedi.

ÇİFTE BAYRAMI BİRLİKTE YAŞADIK

Cumhuriyet Halk Partisi olarak çifte bayram yaşadıklarını kaydeden Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, “Büyük bir başarıya imza attık. Partimiz Türkiye’de 1. Parti durumuna geçmiştir. Bundan kaynaklı olarak da sorumluluk hepinizin omuzlarında. Bu sorumluluk Ataşehir’de bizim omuzlarımızdadır. Çifte bayramı birlikte yaşadık. Önce biz 31 Mart’ta bir bayram yaşadık. Bugün de Ramazan Bayramınızı kutluyoruz. Hepimizin Ramazan Bayramı kutlu olsun.” Dedi

İlçe Başkanı Celal Yalçın’ın ev sahipliğinde gerçekleşen CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’ndaki bayramlaşma törenine CHP Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, CHP İstanbul Milletvekili Ali Gökçe, Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkanvekili Kaya Uluyılmaz, Ataşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Birkan Birol Yıldız, CHP Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Seval Düzenli, CHP Ataşehir Gençlik Kolları Başkanı Ulaş Can Aslan, CHP Ataşehir İlçe yöneticileri ve partililer katıldı.

YEREL DE SAĞLADIĞIMIZ BAŞARIYI İKTİDARLA TAÇLANDIRMAK ÇOK YAKIN

Bayramlaşama töreni açılışında konuşan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, yerel seçimde kapı kapı gezerek, mücadeleyle kazanılan başarıya dikkat çekerek, “Genel başkan Özgür Özel ve il başkanı Özgür Çelik’in, Zaferin en büyük mimarlarından İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun; yine zaferin mimarlarından Ataşehir Belediye Başkanımız Onursal Adıgüzel selamlarını iletiyorum. 40 yıldır özlemini duyduğumuz zafer duygusunu kapı kapı dolaşarak hep beraber yarattık. Bayramlar bizim bir arada olma günlerimiz. Örgüt olarak el ele verdikçe, bugün yerel de sağladığımız iktidarı hepimizin özlemi olan iktidarla taçlandırmak çok yakın. Kurucu Genel Başkanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün -benim 2 emanetim var- dediği Cumhuriyet ve Cumhuriyet Halk Partisi’ni bu seçimde iktidara taşıdığınız için hepinizi kutluyorum. Cumhuriyet sevdalısı olarak gençlerimize çocuklarımıza yarın daha yaşanılabilir bir ülkeyi nasıl bırakabilirizin ilk provasını başarıyla gerçekleştirdik. Bu zaferde emekçi kadınların, emekçi gençlerin büyük payı var.” Dedi.

ÖNEMLİ BİR BAŞARIYA İMZA ATTIK, ÇİFTE BAYRAM YAŞADIK

“Cumhuriyet Halk Partisi’nin 17 mahallemizde ocağını tüttüren, bayrağını sallayan yol arkadaşlarım; hepinizin bayramını kutluyorum” diyerek, bayramlaşma törenindeki konuşmasına başlayan Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, Ataşehir belediye başkanı olduktan sonra örgütün karşısındaki ilk konuşmasını yaptığının altını çizerek, “Önemli bir başarıya imza attık. Kurban bayramındaki bayramlaşmada çok daha azdık. Ancak Mustafa Kemal Atatürk’ün şöyle bir sözü vardır; umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiç umudumu yitirmedim. Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde umudunu yitirmeden, büyük bir inanç İnançla Ataşehir’de ve İstanbul’da çalışan, Türkiye’nin 81 ilinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını dalgalandıran, başarıya ulaştıran emekçilere yol arkadaşlarıma selam olsun. Birlikte olursak neleri başarabileceğimizi, hem Ataşehir’de hem İstanbul’da hem de Türkiye’de göstermiş olduk. Büyük bir başarıya imza attık. Partimiz Türkiye’de 1. Parti durumuna geçmiştir. Bundan kaynaklı olarak da sorumluluk hepinizin omuzlarında. Bu sorumluluk Ataşehir’de bizim omuzlarımızdadır. Çifte bayramı birlikte yaşadık. Önce biz 31 Mart’ta bir bayram yaşadık. Bugün de Ramazan Bayramınızı kutluyoruz. Hepimizin Ramazan Bayramı kutlu olsun.” Dedi ve yol arkadaşlarının bayramını kutladı.

BU HEYECANI BİZE YAŞATTIĞINIZ İÇİN HEPİNİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Kalabalık bayramlaşmayı özlediklerini kaydeden Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Ali Gökçek, “kalabalık olması yeterli değil İnsanların yüzünün güldüğü bayramlaşmayı da özlemiştik. Ben bunun için en başta genel başkanımız Sayın Özgür Özel’e teşekkür ediyorum. Çünkü tüm Türkiye’de gençlere ve özellikle kadınlara güvenmeyi tercih etti. Gördük ki vatandaş bize kredi vermek için bekliyordu. Bizden bir hamle bekliyordu. Vatandaşın bizden beklediği dönüşümün sağlandığını düşünüyorum. Bugüne kadar İstanbul’da yürüttüğüm en seçim çalışmasıydı. Bu bağlamda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı sayın Ekrem İmamoğlu’na çok teşekkür ediyorum. Çünkü bugüne kadar yapacağız propagandası yapardık. ama bu seçimde hep yaptıklarımızı anlattık. 5 yıl içerisinde öğrencilere, gençlere, çocuklara ve dezavantajlı gruplara sağladığı imkanlar sayesinde… Aynisi iştir kişinin dedik. Ataşehir’de ortaya konulan çalışma başka hiçbir yerde görülmedi. İlçe başkanımıza, ilçe yöneticilerimize, mahalli temsilcilerimize, gönül veren herkese, eski ilçe başkanlarımıza, yük alan herkese çok teşekkür ediyorum. Örgütlü mücadele ile bu sonucu aldık. Bu teşekkürü direk sizlere ediyorum. Sizler burada olamayanlara, evdekilere iletin. Önceki seçimlerde hep 48 / 52 dengesi vardı. Genel Başkanımız Özgür Özel bu seçimde -ben cam tavanı kıracağım- dedi. İlk seçimde nasip oldu, cam tavan kırıldı. Önümüzde hizmet etmek için çok uzun yıllar var. Burada bu görev belediye başkanlarımıza düşüyor. Ama onların yaptıklarını anlatma görevi de bizlere düşüyor. Şundan emin olabilirsiniz; bayramdan sonra meclis var, oradaki sayımız değişmedi. Belediye başkanı olan milletvekillerimiz var sayımız düştü. Sizlerin sayesinde biz o meclise çok daha rahat, göğsümüzü gere gere Türkiye’de 1. Parti olduğumuzun bilinci ile gideceğiz. Bu heyecanı bize yaşattığınız için hepinize teşekkür ediyorum.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ