logo

Onursal Adıgüzel, Projeleriyle Toplumun Bütün Kesimlerini Kucaklıyor

Onursal Adıgüzel, Projeleriyle Toplumun Bütün Kesimlerini Kucaklıyor

31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel, dönüşüm esnaf ve emekçileri ve engellerle bir araya geldi.

Recep Kenan / itvhaber.com

CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Pınar Uzun Okakın ile birlikte geri dönüşüm esnaf ve emekçileri ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Toplumun bütün kesimlerine yönelik projeleri olan CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel, bu kesimlere yönelik projelerini tanıtmaya devam ediyor.

CHP Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, yaptığı açıklamada, “Genel Başkan Yardımcımız Pınar Uzun Okakın ile beraber geri dönüşüm esnaf ve emekçileri ile bir araya geldik.
    Geri dönüşüm işçilerimizin emeğine sahip çıkacağız. Ataşehir’de daha sürdürülebilir bir belediyecilik anlayışı yürüteceğiz.” İfadelerine yer verdi.

CHP Ataşehir Belediye Başkan adayı Onursal Adıgüzel, seçim çalışmaları kapsamında TBMM CHP Grupbaşkanvekili Gökhan Günaydın ile birlikte Ataşehir Tüm Emekliler Derneği’nde engelli bireylerle buluşarak,  Engelsiz Sosyal Hizmet Yaşam Merkezi projesini anlattı.

Program ile ilgili açıklama yapan CHP Ataşehir Adayı Onursal Adıgüzel, Grup Başkanvekilimiz Gökhan Günaydın ile birlikte ATAM-DER Ataşehir Tüm Emekliler Derneği’nde engelli vatandaşlarımızın sorunlarını dinledik. Engelli bireylerimizin sosyalleşebileceği, kültür sanat etkinliklerine katılacağı, spor yapacağı, eğitim alabileceği Engelsiz Sosyal Hizmet Yaşam Merkezi projemizi anlattık.” Dedi.   

Onursal Adıgüzel, açıklamasında, “Ataşehir’de planladığımız projelerimizle Ataşehir’in daha erişilebilir bir kent olmasını sağlayacağız. Ortak akıl ile Ataşehir’i yöneterek geleceğe daha yaşanabilir bir Ataşehir bırakacağız.” İfadesini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ