logo

Onursal Adıgüzel Seçim Çalışmalarına Doğa Yürüyüşüyle Başladı, STK’larda Devam Etti

Onursal Adıgüzel Seçim Çalışmalarına Doğa Yürüyüşüyle Başladı, STK’larda Devam Etti

Güne doğa yürüyüşüyle başlayan CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, seçim çalışmalarını KAS-KON ve engelliler derneği ziyareti ile sürdürdü.

Recep Kenan / itvhaber.com

Siyasi partiler ve adayları 31 Mart Yerel Seçimi çalışmalarına çeşitli etkinlik ve STK buluşmaları ile devam ediyorlar.

Seçim takviminin işlediği, son bir aya yaklaştığımız 31 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, Kayışdağı Ormanlarında kalabalık bir grup ile birlikte katıldığı doğa yürüyüşü ile güne başladı.

 25 Mart Pazar günü 31 Mart yerel seçim çalışmalarına STK ve yöre derkenler ile buluşmaları ile sürdüren CHP Ataşehir Adayı Onursal Adıgüzel, bu kapsamda Kastamonu Konfederasyonu (KAS-KON) genel merkezini ziyaret etti.

KAS-KON (Kastamonu Konfederasyonu) Genel Merkezinde CHP Ataşehir Belediye Meclisi CHP Kontenjan üyesi adayı Mehmet Alver ev sahipliğinde KASDER Genel Başkanı ve CHP Beykoz Belediyesi Başkan Aday Adayı Remzi Şen ile birlikte; Ataşehir’deki Çankırı, Çorum, Kastamonu, Sinop ve Zonguldak illeri dernek, STK yöneticileri ve bölgenin kanaat önderlerinin katıldığı buluşmada, CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel’e destek vurgulanarak başarı dilendi.

KAS-KON (Kastamonu Konfederasyonu) Genel Başkanı Mehmet Alver’in bölgenin temsili anlamında kendisinden yükü alacağına inandıklarının altını çizen CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, bu kapsamda kontenjan adayı olarak belirlenen Mehmet Alver’e güvendiklerini ifade etti.

Ataşehir’i iyi tanıyan siyasete Ataşehir’de gençli ekibinde çalışmaya başlayan,  CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ile aynı kuşakta olmanın uyumunu yakalayan CHP Ataşehir Adayı Onursal Adıgüzel, Ataşehir’e yönelik çalışmalarını paylaştığı toplantıda katılımcı, sosyal belediyeciği hedeflediklerini kaydetti.

Ekonomik koşulların etkilediği Ataşehirlilerin sosyalleşip çay, içebilecekleri sosyal tesislere öncelik vereceklerinin altını çizen Onursal Adıgüzel, her mahallede bir çocuk bakım evi olması için çalışacaklarını kaydetti.

Ekrem İmamoğlu ile işbirliği içinde Kent Lokantası uygulamasını Ataşehir’e kazandırmayı  hedeflediğini ifade eden Adıgüzel, Gençlik Merkezi’nin bulunduğu Metro İstasyonu alanındaki tesiste Ataşehirlilere yönelik b,ir çok yeni hizmet kazandırılacağının altını çizdi.

CHP Ataşehir Adayı Onursal Adıgüzel Kozyatağı metro meydanında 2.000 araçlık otopark çalışmasının başladığını üstünde 80.000 metrekare yaşam alanı oluşacağını, Ataşehir trafiğinin kabusu olan İçerenköy Halinin yıl sonuna kadar taşınacağını müjdeledi.

KAS-KON ziyareti sonrası Ataşehir Engelliler Derneği tarafından Tüm Emekliler Derneğinde düzenlenen toplantıda Ataşehirli engelliler ile buluşan CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, Ataşehir’de bir “Engelli Merkezi” sözü verdi. Engelli aileleri tarafından işleri olduğu halde bir yere gidemedikleri için dile getirilen ihtiyacı geçici olsa da karşılamak üzere  “Günübirlik Engelli Konukevi” talebini olumlu bularak gündemine alacağını ifade etti.

CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel, Ataşehirli engelliler ile buluşmasının ardından İçerenköy Cem Evinde katıldığı cenaze töreni sonrası Erzurumlu Kadınlar ve Karadenizli İş İnsanları etkinlikleri ile programına devam etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ