logo

Onursal Adıgüzel ‘TBMM’de Güzel Günler İçin Çalışacağız’

Onursal Adıgüzel ‘TBMM’de Güzel Günler İçin Çalışacağız’

Chp-onursal_yenin_meclis7 Haziran Genel Seçimleri 25. Dönemde Ataşehirilerin yakından tanıdığı isimleri parlamentoya taşıdı. PM üyesi de olan Onursal Adıgüzel bu isimlerden bir.

Recep Kenan/itvhaber.com

Önceki gün Meclise giderek kaydını yaptıran Onursal Adıgüzel’e vekil rozetini eşi Duygu Adıgüzel taktı. CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Onursal Adıgüzel dün de Deniz Baykal’ın geçici başkanlığında yapılan TBMM Genel Kurul’ndaki törende yemin ederek mecliste ilk gününü yaşadı.onursal_yemin-tbmm

Hep birlikte elde edilen başarının amacının toplumsal sorunlara çözüm üretmek olduğunu vurgulayan CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Onursal Adıgüzel milletvekili seçilmesi ile ilgili, “Sizden aldığımız güçle bu yolda yürüdük ve daha güzel günler için TBMM’de var gücümüzle çalışacağız. Türkiye’nin yaşanacak bir ülke olması için elimizden gelenin fazlasını yapacağız” diyerek; ailesine ve “geniş ailesi” olarak nitelediği CHP Örgütüne teşekkür etti.

“Güzel Günler İçin TBMM’de Var Gücümüzle Çalışacağız”

Partisi CHP’nin İstanbul 1. Bölge milletvekili olarak parlamentoya giren CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Onursal Adıgüzel milletvekili seçilmesi ile ilgili duygularını şöyle ifade etti:

“Hep birlikte elde ettiğimiz başarımızın bir amacı vardı: Halkımızı layıkıyla temsil etmek ve toplumsal sorunlara çözüm üretmek. Sizden aldığımız güçle bu yolda yürüdük ve daha güzel günler için TBMM’de var gücümüzle çalışacağız. Türkiye’nin yaşanacak bir ülke olması için elimizden gelenin fazlasını yapacağımıza söz veriyoruz. Daha yolun başındayız ve her geçen gün daha umutlu yarınlar göreceğiz. Başta çekirdek aileme ve geniş ailem olan Cumhuriyet Halk Partisi Örgütüne teşekkürü bir borç bilirim.”

onursal_2

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ