logo

Onursal Adıgüzel’e Ataşehir’deki Malatya STK Ve Derneklerinden Destek

Onursal Adıgüzel’e Ataşehir’deki Malatya STK Ve Derneklerinden Destek

Ataşehir’deki Malatya STK ve dernekleri yöneticileri ATAMAD’da ağırladıkları Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel’e desteklerini açıkladılar.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir Malatyalılar Derneği (ATAMAD) Başkanı Necati Bozkurt öncülüğünde Ataşehir’deki Malatya STK ve dernekleri CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel’e desteklerini açıkladılar.

Ataşehir Malatyalılar Derneği (ATAMAD) merkezinde hemşerileri Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel ile bir araya gelen Ataşehir’deki Malatya STK ve dernekleri temsilcileri, tarafından yapılan açıklamada, “Şimdiye kadar önemli görevler üstlenerek milletimize hizmet etmiş, kıymetli hemşerimiz Sayın Onursal ADIGÜZEL‘ in Atatürk ilkelerine, Cumhuriyetimizin kuruluş değerlerine, hukukun üstünlüğüne sahip çıkacağına, İnanç, siyasi görüş, etnik köken, cinsiyet ayrımı yapmadan, çalışkan, dürüst ve adil olacağına, yönetiminde liyakatli davranacağına, kamu yararını gözeteceğine, sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahiplerine, gençlerimize, yaşlılarımıza, kadınlarımıza, dezavantajlı vatandaşlarımıza yaşanılabilir, sağlıklı vegüvenli bir kent oluşturacağına tüm Ataşehirlilere eşit şekilde hizmet edeceğine inancımız tamdır.” İfadeleri yer aldı.

CHP Ataşehir Adayı Onursal Adıgüzel’e destek açıklamasında, “Ataşehirde yaşayan ve aşağıda imzası bulunan Malatyalı Dernekler olarak, Değerli hemşerimiz, Ataşehirimizin öz evladı Sn. Onursal ADIGÜZEL’in her zaman yanında olacağımızı ve ona destek vermekten onur ve gurur duyacağımızı Ataşehirli komşularımız ile paylaşmak isteriz.”  İfadeleri kullanıldı.

Ataşehir Malatyalılar Derneği (ATAMAD) merkezinde Ataşehir Belediye Başkan Adayı Onursal Adıgüzel’i ağırlayan Ataşehir’deki Malatya STK ve dernekleri yöneticileri tarafından yapılan açıklama:

Değerli Ataşehirliler;

Ülkemizde 31 Mart 2024 tarihinde yerel seçimler yapılacak, il ve ilçelerimizi yönetecek belediye başkanlarımız seçilecektir.

Cumhuriyetimizin 100. yılında toplumumuzun her zamankinden daha fazla demokrasiye, hukukun üstünlüğüne, adalete ve çağdaş yerel yönetim anlayışına ihtiyacı vardır.

Bu anlayışla, Yerel Seçim sürecine girdiğimiz günlerde Ataşehirde aktif faaliyetleri bulunan Malatya İl Derneği, Vakıf ve Malatya iline bağlı köy dernekleri olarak düşüncelerimizi siz Ataşehirli komşularımızla paylaşmak amacıyla bir araya geldik.

Şimdiye kadar önemli görevler üstlenerek milletimize hizmet etmiş, kıymetli hemşerimiz Sayın Onursal ADIGÜZEL‘ in Atatürk ilkelerine, Cumhuriyetimizin kuruluş değerlerine, hukukun üstünlüğüne sahip çıkacağına, İnanç, siyasi görüş, etnik köken, cinsiyet ayrımı yapmadan, çalışkan, dürüst ve adil olacağına, yönetiminde liyakatli davranacağına, kamu yararını gözeteceğine, sosyal belediyecilik anlayışıyla ihtiyaç sahiplerine, gençlerimize, yaşlılarımıza, kadınlarımıza, dezavantajlı vatandaşlarımıza yaşanılabilir, sağlıklı vegüvenli bir kent oluşturacağına tüm Ataşehirlilere eşit şekilde hizmet edeceğine inancımız tamdır.

Bizler bu süreçte Ataşehirde yaşayan ve aşağıda imzası bulunan Malatyalı Dernekler olarak, Değerli hemşerimiz, Ataşehirimizin öz evladı Sn. Onursal ADIGÜZEL’in her zaman yanında olacağımızı ve ona destek vermekten onur ve gurur duyacağımızı Ataşehirli komşularımız ile paylaşmak isteriz.

Sevgi ve Saygılarımızla.

  1. Necati BOZKURT, Ataşehir Malatyalılar Dernek Başkanı
  2. Abidin İNAN, Arguvan Eğitim Vakfı Başkanı
  3. Doğan İNANMAZ, Arguvan Merkez Dernek Başkanı
  4. Mustafa DUMAN, Kürecik Dernek Başkanı
  5. Bekir YILDIZ, Arapgir Koru Köyü Dernek Başkanı
  6. Mehmet Ali TANRIVERDİ, Arapgir Onar Köyü Dernek Başkanı
  7. Hulisi ŞAHİN, Çakırsu Köyü Dernek Başkanı
  8. Bektaş YILDIRIM, Uzun Hasan Köyü Dernek Başkanı
  9. Aziz HANBAY, Seydiuşağı Köyü Dernek Başkanı
  10. Mustafa GELİR, Ermişli Köyü Dernek Başkanı
  11. Burhan BÜYÜKTARLA, Eski Arapgir Dernek Başkanı
  12. Muharrem ARDUÇ, Gökağaç Köyü Dernek Başkanı
  13. Erkan GENÇ, Çavuş Köyü Dernek Başkanı
  14. Gündüz YÜCEBAĞ, Gürge Köyü Dernek Başkanı
  15. Mustafa YÜCE, Ahlasuşağı Köyü Dernek Başkanı
  16. Hıdır PEKGÜZEL, Yamaç Köyü Dernek Başkanı
  17. Hacı Ali YILMAZ, Eymir Köyü Dernek Başkanı
  18. Mehmet Ali PARLAK, Bellikler Köyü Dernek Başkanı
  19. Ali Başar TEMİZ, Kuyudere Köyü Dernek Başkanı
  20. Bahadır ÇAĞDAŞ, Çayırlı Köyü Dernek Başkanı
  21. Niyazi KARACA, Kışla Köyü Dernek Başkanı

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ