logo

Orhan Çerkez, ‘Çekmeköylüyüm, Çekmeköy’ü Yönetmeye Geliyorum’

Orhan Çerkez, ‘Çekmeköylüyüm, Çekmeköy’ü Yönetmeye Geliyorum’

CHP Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Çerkez, açıklamasında, “Ben Çekmeköylüyüm, Çekmeköy’ü Yönetmeye Geliyorum” dedi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Orhan Çerkez, çokça sorulan, “Orhan Çerkez kimdir? Orhan Çerkez nereden geldi?” sorularına; “İstanbul’a geldiği 1980 yılında, yolların ve şebeke suyunun dahi olmadığı Çekmeköy‘e yerleşti.” Yanıtını verdi.

ATAŞEHİR BELEDYESİ’NDEN VE MEMURİYETTEN İSTİFA

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevinden ve memuriyetten istifa eden Orhan Çerkez, CHP Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yapacağını açıkladı.

“BEN ÇEKMEKÖYLÜYÜM, ÇEKMEKÖY’Ü YÖNETMEYE GELİYORUM”

Çok eski, kuruluşundan itibaren, elektrik, yol yokken Çekmeköy’e yerleşerek Çekmeköylü olduğunu vurgulayan CHP Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Çerkez, adaylık başvurusu öncesinde basınla buluşmasında yaptığı açıklamada, “Ben Çekmeköylüyüm, Çekmeköy’ü Yönetmeye Geliyorum” dedi.

BAŞKANLIĞI KAZANARAK CHP’Yİ ÇEKMEKÖY’DE İKTİDAR YAPMAK

Çekmeköy’ün sosyal ve kültürel yapısını analiz ettiğini kaydeden Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Çerkez, yapacağı çalışmalarla belediye başkanlığını kazanarak, Cumhuriyet Halk Partisi’ni Çekmeköy’de iktidar yapmak için mücadele vereceğini söyledi.

SİYASETE İLK ADIMI ÇEKMEKÖY’DE ATTIM

38 yıldır devlet memuru olarak belediyelerde hizmet verdiğini kaydeden Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Çerkez, belediyelerde çeşitli birimlerde görev yaptığını, memurluğu bırakarak siyasette ilk adımını Çekmeköy’de attığını ifade etti.

SİYASİ HAYATIMA CHP’DEN ÇEKMEKÖY’DE DEVAM

Memurluktan istifa kararıyla bundan sonra siyasete devam etmek üzere yola çıktıuğının altın çizen Orhan Çerkez, siyasi hayatına Cumhuriyet Halk Partisi’nden Çekmeköy’de belediye başkan aday adayı olarak devam etmek istediğini belirtti.

“ORHAN ÇERKEZ KİMDİR? ORHAN ÇERKEZ NEREDEN GELDİ?” SORULARINA YANIT

Kendisi ile ilgili cevabını bekleyen sorular olduğunu ifade eden, “Orhan Çerkez kimdir? Orhan Çerkez nereden geldi?” sorularına yanıt olarak; 1962 yılı Ardahan doğumlu olduğunu, 1980 yılında yolların ve şebeke suyunun dahi olmadığı bir dönemde İstanbul’da Çekmeköy’e yerleştiğini kaydetti. Çerkez, iki çocuğunu büyüttüğü Çekmeköy’ün gelişmesini baştan beri yakından takip ederek, gücünün yettiğince katkı sunmaya çalıştığını vurguladı.

38 YILLIK BELEDİYE TERCÜMEMLE ÇEKMEKÖY’ÜN BELEDİYE BAŞKANLIĞI’NA ADAYIM

Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Orhan Çerkez, Kadıköy ve Ataşehir belediyelerinde çeşitli birimlerde müdürlük ve Belediye Başkan yardımcılığı yaptığını, son olarak Ataşehir Belediye başkan yardımcı görevini sonlandırdığını, bugün de siyasete adım attığını ifade ederek; “38 yıllık belediye tercümemle, birikimimle Çekmeköy’ün Belediye Başkanlığı’na adayım.” Dedi

KARS’TAN İSTANBUL’A  GELEREK ÇEKMEKÖY’E YERLEŞTİK

Kars’tan gelerek Çekmeköy’e yerleştiklerini gözünü İstanbul’da gözünü Çekmeköy’de açtığını kaydeden Orhan Çerkez, 1980’lerin başında Anadolu’nun bir köyünden farksız olan, şebeke suyunun, elektriğinin olmadığı, Çekmeköy’ün eskilerinden biri olarak kendisinin de 22 yıldır yaşadığı kentin sorunları iyi bildiğini ifade ederek, Çekmeköy’ün en büyük sorunlarını başında imar sorunu olduğunu vurgulayan Orhan Çerkez, “imarı olmayan bir kentin gelişmesi mümkün değildir.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ