logo

Orta Dernekler Birliği’nden Boğaz Turu ve İstanbul Manzarasıyla İftar

Orta Dernekler Birliği’nden Boğaz Turu ve İstanbul Manzarasıyla İftar

İsmail Altun başkanlığında Orta Dernekler Birliği yönetimi tarafından düzenlenen iftar programında, Orta ve Çankırı’nın kanaat önderleri ve 650 davetli bir araya geldi.

Orta İlçesi Dernekler Birliği organizasyonunda gemide 650 davetli Boğaz Turu ve İstanbul Manzarasıyla İftar yaptı.

Geleneksel hale gelen İstanbul Çankırı ili Orta İlçesi Dernekler Birliği, Orta Kaymakamı Mehmet Ali Uzun ve  Orta Belediye Başkanı Bayram Yavuz Onay ile birlikte 650 davetlinin katıldığı  boğaz turu ve İstanbul manzarası eşliğinde iftar programı gerçekleştirildi.

İstanbul Çankırı ili Orta İlçesi Dernekler Birliği Başkanı İsmail Altun yönetimi 650 kişilik davetli katılımıyla Boğaz Turu ile iftar programı düzenledi.

Buğaz Turu konsepti ile gemide düzenlenen Orta İlçesi Dernekler Birliği iftarı sofrasında Çankırı’dan katılan Orta Kaymakamı Mehmet Ali Uzun, Belediye Başkanımız Bayram Yavuz Onay’ın katılımımı ile 650 davetli birlikte iftar yaptılar.

Orta İlçesi Dernekler Birliği İftarına Orta Kaymakamı Mehmet Ali Uzun, Belediye Başkanımız Bayram Yavuz Onay ile birlikte İstanbul Çankırı dernekler Birliği Genel Başkanı Zeynettin Aydın, önceki dönem Orta Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Güneş ile birlik üyesi dernek başkan temsilcisi yöneticiler, Orta Çankırı ve İstanbul STK temsilcileri ve davetliler katıldı.

İstanbul Boğaz turunda gemide düzenlenen Çankırı ili Orta İlçesi Dernekler Birliği iftarı ile ilgili açıklama yapan birlik Başkanı İsmail Altın şu açıklamayı yaptı:

“Aziz İstanbul’da Gemi’de İftar Açmak bir başka güzeldir. Bizde bu güzelliği Orta Dernekler Birliği olarak 650 kişi ile büyük bir coşku ile yaşadık…

Bizleri 450 km’lik yoldan gelerek yalnız bırakmayan Orta Kaymakamımız Sn.Mehmet Ali Uzun, Orta Belediye Başkanımız Sn.Bayram Bayram Yavuz Onay, ÇANDEF Başkanımız Zeynettin Aydın’a çok teşekkür ederiz…
Ayrıca Orta İlçemizin güzel insanlarına Ve Değerli Misafirlerimize katılımlarından dolayı şükranlarımı sunuyorum…

Yaş günü sürprizi yapan yönetim kurulu üyelerime hürmetler ediyorum. İyi ki Varsınız…….

Bizler Kocaman Bir Aileyiz….”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ