logo

‘Otelde’ 28 Mart’ta Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi’nde

‘Otelde’ 28 Mart’ta Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi’nde

Pafta Tiyatro tarafından sahneye konan, Ebru Unurtan, Okan Bayülgen ve Yıldırım Fikret Urağ’ı bir araya getiren  “Otelde” Kadıköy CKM’de seyircisiyle buluşuyor.

Pafta Tiyatro tarafından sahneye konan, Ebru Unurtan, Okan Bayülgen ve Yıldırım Fikret Urağ’ı bir araya getiren  “Otelde”, 28 Mart’ta İstanbul Caddebostan Kültür Merkezi’nde seyircisiyle buluşuyor.

Yeni bir hayat arayan güzel bir kadın ve vazgeçmiş bir yazarın gizem dolu hikâyesini anlatan oyunun biletleri Türkiye’nin lider ve en kapsayıcı online etkinlik platformu Biletinial’da.

Ebru Unurtan, Okan Bayülgen ve Yıldırım Fikret Urağ’ı bir araya getiren  “Otelde” oyunu, 28 Mart’ta İstanbul Caddebostan Kültür Merkezi’nde seyircisiyle buluşuyor. Heyecan ve gizem dozu yüksek oyunun biletleri Türkiye’nin lider ve en kapsayıcı online etkinlik platformu Biletinial’da satışa çıktı.

Yeni bir hayat arayan güzel bir kadın ve vazgeçmiş bir yazarın hikâyesi… Karşılaştıkları otel odasında mı başlıyor yoksa orada mı sona erecek? Polis, odadaki cesetlerin sırrını bulduğu tek delil ile çözebilecek mi? Yayımlanmamış bir roman.

“Beyefendi sizi anlıyorum. Haklısınız. Burası bir otel odası bu da bir yatak, yataktaki de karınız. Tabii tüm bunlar birçok ahlak dışı çağrışımlara neden oluyor. Ancak bilmenizi isterim ki biz karınızla bütün gece boyunca kim olduğumuzu ve buraya nasıl geldiğimizi anlamaya çalıştık. İnanın başka hiçbir şey yapmaya fırsat bulamadık.”

“Peki, sana bir rol verip oynamaya zorlarsam oynar mısın o rolü, yalnızca beni sevdiğin için?” Bize biçilen roller, aslında oynamak istediklerimiz ve başka rollere bürünerek hayattan kaçışımız…

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ