logo

Oy Nöbeti Çadırında Sürpriz Yaşgünü Kutlaması

Oy Nöbeti Çadırında Sürpriz Yaşgünü Kutlaması

31 Mart Yerel Seçimleri sonuçlarına itirazlar nedeniyle geçersiz oyların yeniden sayımlarının sürdüğü Ataşehir’de nöbet tutan Ataşehir’in CHP’li kadınlardan sürpriz yaş günü kutlaması.   

Recep Kenan/itvhaber.com

Demokrasiye sahip çıkmak adına büyük bir özveriyle oy nöbeti tutan Ataşehirli kadınlar, kendileri ile birlikte gece gündüz nöbet tutan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi’nin yaş gününü oy nöbeti tuttukları çadırda kutladılar.

Yaş günü için hazırlattıkları pastayı birlikte kesen Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Sevgi Uluğ’un da aralarında olduğu kadınlar İlgezdi’nin yaş gününü çadırda kutlayarak sürpriz yaptılar.

Sayımların başladığı 31 Mart akşamı başlayan Ataşehir İlçe Seçim Kurulu önündeki nöbet birbirinden ilginç hikayelere sahne oluyor. Demokrasi sevdalısı, oylarına sahip çıkma kaygısı olan kadınlı erkekli birçok Ataşehirli oy sayımı yapılan Ataşehir İlçe Seçim Kurulu önündeki nöbet tutuyor.

İtirazlara bağlı yeniden sayımların sürdüğü Seçim Kurulu’nda gelişmeleri takip etmek üzere bekleyen Ataşehirliler sokakta geceledikleri alanda soğuktan korunmak için çadır kuruldu.

Demokrasinin unsurlarından seçimlerde tercihleri sandıkta belirleyen oylarına sahip çıkmak isteyen Ataşehirliler oylarına sahip çıkmak için nöbet tutuyor.

Büyük bir özveriyle oy nöbeti tutan Ataşehirli kadınlar, kendileri ile birlikte gece gündüz nöbet tutan CHP  Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İşgezdi’nin sürpriz yaş gününü kutlaması ile ilgili; “Her zaman yanımızda olan, bizlere desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen, samimiyeti ve sıcaklığı ile içimizden biri olan CHP Genel başkan yardımcımız ve İstanbul milletvekilimiz sayın Gamze AKKUŞ İLGEZDİ’nin doğum gününü bizim için çok anlamlı, çok özel olan, büyük bir umutla ve mutlulukla oy nöbeti tuttuğumuz çadırda kutladık. Doğum gününüz kutlu olsun” ifadelerine yer verdiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ