logo

ÖZEL GÖZTEPE TIP MERKEZİ-ATAŞEHİR YEREL BASINLA BULUŞTU

ÖZEL GÖZTEPE TIP MERKEZİ-ATAŞEHİR YEREL BASINLA BULUŞTU

goztepe_tip_merkezi-0Özel Göztepe Tıp Merkezi Ataşehir Şubesi yönetimi, hizmet ağını genişletmek ve sağlık turizmi avantajından yararlanmak istedikleri Ataşehir basınıyla kahvaltıda bir araya geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Konum itibarı ile Ataşehir’in ulaşım ve konaklama avantajından yararlanmak istediklerini belirten Özel Göztepe Tıp Merkezi yöneticileri, hasta hekim ilişkisine, hastaya dokunmaya önem verdiklerini kaydederek, koruyucu hekimlik ile erken teşhisin hastalıkların önlenmesi ve tedavisindeki başarıya etkisine dikkat çektiler.

goztepe_tip_merkezi-20

İLER TEKNOLJİ, SOFT FİYAT POLİTİKASI

Sektörde deneyimli iki çözüm ortağının güçlerini birleştirdiklerinin altının çizildiği toplantıda, check-up ve teşhis için gerekli olan ekipmanların ileri teknolojiye sahip olduğu vurgulanarak, bölgede hizmet veren bir çok özel hastanenin fiyatının oldukça altında fiyat politikalarının olduğu kaydedildi.

Bölgedeki okul yoğunluğuna dikkat çeken Özel Göztepe Hastanesi Yöneticileri, hastalıktan korunma ve önleyici hekimlik alanlarında uygulayacakları sosyal sorumluluk projesi kapsamında verecekleri eğitim ve seminerlerle Ataşehirliler ve İstanbullulara ulaşmayı amaçladıklarını kaydettiler.

goztepe_tip_merkezi-8

ÖZEL GÖZTEPE HASTANESİ YÖNETİMİ BASINLA BULUŞTU

2015 itibariyle hasta kabulüne başlayan Özel Göztepe Tıp Merkezi Ataşehir Şubesi Ataşehirlilere tüm branşlarda uzman kadroyla hizmet veriyor. Özel Göztepe Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Serdar Mutlu, MVC Sağlık Hizmet Çözümleri San Tic A.Ş Genel Müdürü Behlül Ünver ve Özel Göztepe Tıp Merkezi Ataşehir İşletme Müdürü Gökçe Kurtulmuş yerel basınla bir araya geldikleri kahvaltıda tıp merkeziyle ilgili açıklamalarda bulundu.

goztepe_tip_merkezi-1

ATAŞEHİR’İMİZE İSTANBUL’UMUZA YAKIŞIR HİZMET

Toplantıda kurum hakkında teknik bilgiler veren Özel Göztepe Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Serdar Mutlu, “Burası bir tıp merkezi ama hastanemizin yakın olması da büyük bir avantaj. Fiziksel koşullarımızdan gerçekten övgüyle bahsedebilirim. Cihazlarımız son derece modern ve hızlı. Burada en büyük beklentimiz gelen hastalarımıza iyi bir hizmet vermek. MVC (Sağlık Çözümleri) ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha önceki işlerimizde de olduğu gibi yine aynı şekilde kaliteli bir hizmet sunmayı hedefliyoruz. Ümit ediyorum Ataşehir’imize İstanbul’umuza yakışır bir hizmet veririz” dedi.

goztepe_tip_merkezi-14

HASTALARIMIZA EKONOMİK ÇÖZÜMLER ÜRETMEK İSTİYORUZ

Her kesimden hastaya sağlık hizmeti sunmayı amaçladıklarını kaydeden MVC Genel Müdürü Behlül Ünver ise; “Bizim buradaki amacımız herkesin gönül rahatlığıyla gelebildiği bir merkez olması. SGK ile anlaşmamız var, hastalarımıza ekonomik çözümler üretmek istiyoruz. Burası görüntüleme merkezi olarak da kurgulandı. Kaliteli hizmeti ortaya koyduğumuzda hemen fark edilecektir. Arkamızda Özel Göztepe Hastanesi ve Echomar gibi bir grubun olması sebebiyle gerekirse hastanenin kullanılması ve vakaların doğru tespitinde sıkıntı yaşamıyoruz. Gönül rahatlığıyla Özel Göztepe Tıp Merkezi’nde tedavi olabilirsiniz” açıklamasında bulundu.

goztepe_tip_merkezi-15

AMAÇ; HİZMET AĞINI GENİŞLETMEK

İstanbul’un farklı bölgelerinde hizmet ağını genişletmek amacıyla kurulan Özel Göztepe Tıp Merkezi Ataşehir şubesinde; acil tıp, beslenme ve diyetetik, Check-Up, dermatoloji, genel cerrahi, iç hastalıkları, kulak burun boğaz, ortopedi ve travmatoloji, ağız ve diş sağlığı, beyin ve sinir cerrahisi, çocuk sağlığı ve hastalıkları, fizik tedavi ve rehabilitasyon, görüntüleme merkezi, kadın hastalıkları ve doğum, nöroloji ve üroloji bölümlerinde hizmet veriliyor.

goztepe_tip_merkezi-28goztepe_tip_merkezi-29goztepe_tip_merkezi-32

goztepe_tip_merkezi-23goztepe_tip_merkezi-24goztepe_tip_merkezi-26

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ