logo

Özgür Özel Hatay Açıklaması, ‘Lütfü Savaş İle Konuşacağım’

Özgür Özel Hatay Açıklaması, ‘Lütfü Savaş İle Konuşacağım’

Katıldığı sabah programından Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı ile ilgili açıklama yapan (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay anketlerindeki gelişmeye işaret etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Hatay Büyükşehir adayı Lütfü Savaş’ın Ankara’da aday tanıtım programında kürsüye çağrılmaması üzerine Hatay adayının değişmesi, gündeme gelmişti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve 31 Mart yerel seçim Hatay adayı Lütfü Savaş ile konuşacağını, anketi paylaşacağını kaydeden Özgür Özel, Hatay adaylığı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Anket, Hatay’da Lütfü beyin desteği ve onayıyla bir alternatif geliştirdiğimiz durumda seçimi alacağımızı gösteriyor.” Dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Hatay Büyükşehir adayı ile ilgili açıklamasında, ““Hatay’da son anket sonuçları geldi. Bugün Lütfü Savaş ile oturup konuşacağım. Elimizdeki anketi Lütfü beyle paylaşacağım. Anket şunu söylüyor; Hatay’da Lütfü beyin desteği ve onayıyla bir alternatif geliştirdiğimiz durumda seçimi alacağımızı gösteriyor.” Dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ