logo

Pazarcı Esnafı Barbaros Kapalı Semt Pazarı İçin Buluştu

Pazarcı Esnafı Barbaros Kapalı Semt Pazarı İçin Buluştu

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der ve Anadolu Yakası Pazarcı ve Seyyar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Emin Yarar, Barbaros Kapalı Pazar alanı esnafı ile bir araya geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Birkaç ay önce tamamlanarak hizmete açılan ilgisizlikten, iş yapamamaktan şikayet eden Ataşehir Barbaros Mahallesi Kapalı Pazar Alanı esnafı ile Oda Başkanı Mehmet Emin Yarar bir araya geldi. Toplantıya Abdullah Der de katıldı.

ESNAFIN TALEPLERİNİ DİNLEYİP SÜREÇ DEĞERLENDİRMESİ YAPTIK

Toplantı ile ilgili açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, “Bugün Barbaros Mahallesi kapalı pazar alanı esnafı, Anadolu Yakası Pazarcı ve Seyyar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Emin Yarar ile esnafın taleplerini dinleyip süreç değerlendirmesi yaptık.” Dedi.

PANDEMİ NEDENİYLE ARZU EDİLEN HEDEFİ YAKALAYAMADIK

Pandemi nedeniyle Barbaros Mahallesi Kapalı Pazarında arzu edilen hedefi yakalayamadıklarını ifade eden Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, diğer pazarların da pandemi sürecinden etkilendiğine dikkat çekerek; Ataşehir Belediyesi’nin Barbaros Mahallesi sakinleri için önemli olan pazarın tanıtımın yapılacağını kaydetti.

ÜRÜN KALİTESİ İLE BİRLİKTE HİZMET KALİTESİYLE ÖNE ÇIKILMALI

Vatandaşların semt pazarlarından beklentisinin taze ve kaliteli ürün ile kaliteli hizmet olduğuna işaret eden Abdullah Der, pazarcı esnafının da ürünlerinin kalitesi ile birlikte hizmet kalitesiyle öne çıkarak Barbaros Mahallesi Kapalı Pazarında arzu edilen hedefi yakalamak için üzerine düşeni yapmaları gerektiğini vurguladı.

ESNAF İŞ YAPAMAMAKTAN, SEMT SAKİNLERİ ESNAFININ İLGİSİZLİĞİNDEN ŞİKAYETÇİ

Birkaç ay önce tamamlanarak hizmete açılan Ataşehir Barbaros Mahallesi Kapalı Pazar Alanı esnafı ilgisizlikten, iş yapamamaktan şikayet ederken, semt sakinlerinin de pazarcı esnafının ilgisizliğinden şikayet ediyor.

SEMT PAZARININ TANITIMI SÜRECİ HIZLANDIRACAK

Henüz yeni açılan Barbaros Mahallesi Kapalı Pazarı’nın arzu edilen hedefe ulaşması için makul bir süre geçmesi, bu arda da semt pazarının tanıtımının yapılarak bölge sakinleri tarafından alış verişte tercih edilir duruma gelmesini hızlandıracağına dikkat çekiliyor.

TEZGAH AÇMAYAN ESNAFIN TEZGAH TAHSİSİ GÜNDEMDE

Pazarcı esnafının sabırlı olması gerektiğini vurgulayan Anadolu Yakası Pazarcı ve Seyyar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Emin Yarar, yeni kurulan Barbaros Mahallesi Kapalı Pazar Alanında yeri olan pazarcı esnafının mutlaka tezgahını açması gerektiğini, iş yapamadığı gerekçesi ile tezgah açmayan esnafın tezgah tahsisinin iptal edilmesinin gündeme geleceğini kaydetti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ