logo

Penaltı Kurtaran Ataşehir protestolu Maçta 3 – 1 Galip

Penaltı Kurtaran Ataşehir protestolu Maçta 3 – 1 Galip

atasehir _ Adana_idmanyurdu_protestoKadınlar 1.Futbol Ligi 5. Haftasında oynanan protestolu Ataşehir Belediye Spor Adana İdmanyurduspor maçı ev sahibi Ataşehir’in 3 – 1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Yenisahra Stadı’nda 22.11.2014 Cumartesi günü Saat 12:30’da Ataşehir Belediye Spor Adana İdmanyurduspor arasında oynanan Kadınlar 1.Futbol Ligi 5.hafta karşılaşmasını Batuhan Bayar(Hakem), Ahmet Yaşılak(1. Yardımcı Hakem), Mehmet Ali Aydemir(2. Yardımcı Hakem) hakem üçlüsü yönetirken Bünyamin Akkuş’da gözlemci olarak görev yaptı.

İlk yarısı, Bahar (11) ve Reyhan (77)’ın attığı gollerle Ataşehir Belediye Spor’un üstünlüğü ile tamamlanan ve büyük bir kısmı yağış altında oynanan maçın ikinci yarısında Adana İdmanyurduspor daha etkili oldu.

Ezgi Penaltı Kurtardı

İkinci yarıda Merve’nin attığı golle farkı 3’e çıkaran Ataşehir Belediye Spor maçın sonlarına doğru Gizem’in attığı golle fark tekrar 2’iye indi. Maçın son daskikalarında baskısını artıran Adana İdmanyurdu gol aradığı bir atak sonrasında penaltı kazandı. Adana İdmanyurduspor’lu oyuncunun kullandığı penaltı atışını kurtaran Ataşehir Belediyespor kalecisi Ezgi farkın kapanmasını engelledi.

İlgisizliğe Tepki Pasif Oyunla Tepki

Maç başında oyuna başlayan 1 dakikaya yakın Adana İdmanyurdu sahasında top çevirdi. Her iki takım da sahasından çıkmayarak; kadın futboluna verilen destek sözünün tutulmadığı gerekçesi ile tepkilerini dile getirip federasyon yetkililerinin dikkatini çekip ilgililere seslerini duyurmayı amaçladıklarını dile getirdiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ