logo

Pınar Gülktekin’i Vahşice Öldüren Katil Cemal Metin Avcı Tutuklandı

Pınar Gülktekin’i Vahşice Öldüren Katil Cemal Metin Avcı Tutuklandı

Eski sevgilisi Cemal Metin Avcı tarafından Muğla’nın Ula İlçesinde vahşice öldürülen 27 yaşındaki Pınar Gültekin’in, yakılan cesedi beton döküldüğü varilde bulundu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kadın cinayetlerinde yeni bir katliam yaşandı. Pınar Gültekin’i vahşice öldüren Cemal Metin Avcı (32) tarafından yakılıp üstüne beton döküldü, cesedin olduğu varil ormanlık alanda bulundu.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisadi Bilimler Fakültesi son sınıfında öğrenim gören ve sınavlara hazırlanan 27 yaşındaki Pınar Gültekin, 16 Temmuz tarihinde öğleden sonra Ula ilçesinin Akyaka Mahallesi’ndeki evinden çıktıktan sonra ortadan kaybolması, haber alınamaması üzerine ailesi polise başvurdu.

Tüm uğraşlara rağmen haber alamayan annesi ve ablası Muğla’ya gelip, polis ve jandarmaya başvuruda bulundu. Ayrıca aile sosyal medyadan yardım isteyerek Pınar Gültekin’in bulunması konusunda yardım istedi.

Kayıp Pınar Gültekin’i bulmak için geniş çaplı arama çalışması başlatan polis, Gültekin’in AVM‘de bir kişi ile konuştuğunu ve bu kişinin Muğla merkezde eğlence mekanı işleten evli ve bir çocuk babası 40 yaşındaki Cemal Metin Avcı olduğunu belirledi.

Katıl zanlısı Cemal Metin Avcı’nın Muğla’nın Menteşe ilçesine bağlı Yerkesik Mahallesi’ndeki çiftlik evinin etrafındaki ormanlık alanda aramalarını yoğunlaştıran güvenlik güçleri ormanlık alanda varil tespit etti.

İtfaiye ekiplerinin elektrikli keski ile güçlükle açabildiği varil içinden çıkan cansız kadın bedeninin Pınar Gültekin’e ait olduğu saptandı. Muğla’nın Ula ilçesinde, 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin’in (27) cinayete kurban gittiği ortaya çıktı.

Katil zanlısı olarak gözaltına alınan bar işletmecisi eski erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı (32), genç kızı kıskançlık nedeniyle aralarında çıkan kavgada elleriyle boğup, öldürdüğünü, ormanlık alanda cesedini çöp varilinde yakıp, üzerine beton döktüğünü itiraf etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ