logo

Platin & Panaroma Grup Fikirtepelilerle Buluştu

Platin & Panaroma Grup Fikirtepelilerle Buluştu

Platin_panaromaPlatin & Panaroma ve Acar Şirketler Grup Ortaklığı proje alanındaki Fikirtepeli ortaklarıyla hazırlanan alternatif projelerin tanıtıldığı yemekte buluştular. 

Recep Kenan/itvhaber.com

Zübeyde Hanım Öğretmenevinde yapılan ve vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleştirilen yemekli toplantıda Platin Grup ortaklarından; Panorama Armağan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Murat Armağan, Acar Şirketler Grubu Ceo’su ve Yönetim Kurulu üyesi Beşir Acar, Eyüp Günarslan ve Ortadoğu Hastahaneleri’nin sahibi Engin Şahin hazır bulundu.

Fikirtepe’de hiç bir firmanın bankalardan teminat mektubunu söyleyen Platin Grup Yönetim Kurulu Üyesi Dural Çırak kendilerinin 4-5 bankadan projeleri için garantörlük sağladıklarını söyledi.

3 Farklı Proje Seçeneği Sunuldu

Yönetim kurulu üyesi Dural Çırak’ın açılış konuşması ile arsa maliklerine hazırlanan 3 seçenekli proje görsellerinin gösteriminin ardından Panaroma – Armağan Grubu adına Murat Armağan kurumsal faaliyetleri ve sektörler hakkında bilgiler verdi.

Armağan, Fikirtepede yapacakları projeyi banka garantörlüğü altında yapmaktan gurur duyduklarını belirterek hayırlı olması temennisinde bulundu.

Toplantıda söz alan vatandaşların Platin İnşaat’ın verdiği sözlerde durmadığı ve kendilerini muhatap almayarak sözleşmede her hangi bir düzeltmeye yanaşmadığı yönündeki sözlü iddiaları üzerine başka bir grup arsa sahibinin de karşılık vermesi sonucu sözlü tartışmanın yaşanmasına neden oldu. Vatandaşlardan adayı satıyorsunuz suçlamasına karşılık Dural Çırak’ın, kendilerinin adayı satmadıklarını, ortak aldıklarını söyleyerek vatandaştan sözünü düzeltmesi yönünde uyarıda bulundu.

Kaynak: Fikirtepe Haber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ