logo

Prestij’e Renk Katan Kiwi Cafe Açıldı

Prestij’e Renk Katan Kiwi Cafe Açıldı

atasehir _ kivi-Kiwi Cafe seçkin markalar ile Ataşehir’in Küçükbakkalköy’deki vitrini olan Prestij Caddesi’ine renk katacağı iddası ile açıldı. Kiwi Cafe Küçükbakkalköy’de açıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Seçkin markalar ile Ataşehir’in Küçükbakkalköy’deki vitrini olan Prestij Caddesi’inde Canberk Atlı ve Özlem Kaya Keklik’in işletmeciliğini yaptığı Kiwi Cafe, Prestij Caddesi’ine renk katacağı iddiası ile siyasiler ve Ataşehirlilerin katılımıyla açıldı.

Canberk Atlı ve Özlem Kaya Keklik’in işletmeciliğini yaptığı Kiwi Cafe’nin açılışına Ataşehir Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, Ataşehir CHP ilçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir MHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Öztürk, Küçükbakkalköy Mahalle Muhtarı Yakup Cebiroğlu, ATAÇANDER Başkanı Ertuğrul Baysal, işletmeciler Canberk Atlı ve Özlem Kaya Keklik ve yakınları, dostları ile Ataşehirliler katıldı.

Kiwi Cafe’nin açılışına katılamayan MHP Ataşehir İlçe Başkanı Oğuz Sarul ve Sedat Peker de çelenk gönderdiler. Sedat Peker gönderdiği çelenkle ilgi çekti.

Kurdeleyi Ak Parti ve CHP Ataşehir İlçe başkanları Av. Mustafa Naim Yağcı ile Hakkı Altınkaynak’ın işletme sahipleri ile birlikte kestiği KİWİ Cafe’nin açılışının hayırlı olmasını dileyerek işletmecilere başarılar dilediler.

Kiwi Cafe geniş kahve çeşitleri yanı sıra menüsünde yer alan; Başlangıç, Kahvaltı, Tost Çeşitleri,  Sandviçler, Burgerler, Makarna Çeşitleri, Salatalar ve Ana yemek grubunda Tavuk ve Et yemekleri ile Pudding, pasta ve dondurma çeşitlerinin de arasında bulunduğu tatlı çeşitleri ile Ataşehirlilere çok geniş seçenek sunuyor.

Kiwi Cafe; Ataşehir Prestij Caddesi olarak bilinen

Küçükbakkalköy Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No: 27 /C  Ataşehirlilere hizmet vermeye başladı.

Kiwi Cafe Tel: 0535 108 1818

kivi-12kivi-1

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ