logo

Prof. Dr. Haluk Topaloğlu: ‘Nöromusküler Hastalıklarda Gelişen Tedaviler’

Prof. Dr. Haluk Topaloğlu: ‘Nöromusküler Hastalıklarda Gelişen Tedaviler’

Prof. Dr. Haluk Topaloğlu, ”Çocuklarda Görülen Nöromusküler Hastalıklarda Gelişen Tedaviler” başlıklı makalesi ile kas hastalıklarının tedavisindeki önemli ilerlemeleri aktardı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Prof. Dr. Haluk Topaloğlu, Duchenne Musküler Distrofi (DMD), Spinal Musküler Atrofi (SMA) ve Diğer Kas Hastalıklar tedavisinde yenilikler ve gelişmeler ile ilgili bilgileri ”Çocuklarda Görülen Nöromusküler Hastalıklarda Gelişen Tedaviler” başlığı altında güncelliyor.

Kas hastalıklarının tedavisindeki önemli Prof. Dr. Haluk Topaloğlu, ”Çocuklarda Görülen Nöromusküler Hastalıklarda Gelişen Tedaviler” başlığı altında Türkiye Kas Hastalıkları Derneği (KASDER) üzerinden yaptığı paylaşımında “Son yıllarda artarak gelişen yeni tedavi yöntemleri ışığında nöromusküler hastalıkların tedavisinde önemli ilerlemeler yaşanmaktadır.

 Son bir yılda beliren önemli gelişmeleri bilginize sunmak istiyorum. Bizler tedavilerin gerçek olmasını beklerken hastalığı bulunan çocuklarımızın günlük gereksinimleri olan

okul, eğitim, spor, fizyoterapi, kalp ve akciğer muayeneleri, ortopedik ihtiyaçlar, uyku, beslenme, sosyal faaliyetler gibi temel sağlık yaklaşımlarını ihmal etmemeliyiz.” İfadelerine yer verdi.

Prof. Dr. Haluk Topaloğlu’nun ”Çocuklarda Görülen Nöromusküler Hastalıklarda Gelişen Tedaviler” başlıklı

makale için tıklayınız…

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ