logo

Ramazan Bayramı’nda AK Parti ve MHP Bayramlaşma Programı

Ramazan Bayramı’nda AK Parti ve MHP Bayramlaşma Programı

Ramazan Bayramı’nda koronavirüs salgını tedbirleri nedeniyle video konferans yöntemiyle gerçekleşecek bayramlaşmada AK Parti 3, MHP 4 partiyi programa katmadı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Partiler bayramlaşma programları için oluşturduğu heyetler önceden belirlenen programla ilan edilen saatlerde partilerle video konferans yöntemiyle ziyaret gerçekleştirip bayramlaşacaklar.

AK PARTİ BAYRAMLAŞMA PROGRAMI

AK Parti’den yapılan açıklamaya göre, Ramazan Bayramı’nın ikinci günü olan 25 Mayıs Pazartesi günü, ilk olarak saat 09.30’da CHP heyeti ile video konferans görüşmesi yapılacak.

CHP ile bayramlaşmanın ardından sırasıyla MHP, Hür Dava Partisi, Saadet Partisi, BBP, DSP, Demokrat Parti, İyi Parti, Vatan Partisi, Anavatan Partisi ve Yeniden Refah Partisi temsilcileri ile video konferans görüşmesi ile bayramlaşacaklar.

AK Parti bu bayramda HDP, DEVA ve Gelecek Partisi ile bayramlaşma programı dışında bıraktı.

Video konferans yöntemiyle bayramlaşmalar, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Jülide Sarıeroğlu, Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi Ayşegül Eren Özdemir, Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Osman Ağzıkara’dan oluşan heyet tarafından gerçekleştirilecek.

MHP RAMAZAN BAYRAMI PROGRAMI

MHP Genel Merkezi’nin programına göre MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya başkanlığında 3 kişilik heyet sırasıyla DSP, AK Parti, BBP, ANAP, Saadet Partisi, Demokrat Parti ve CHP heyetleriyle video konferans ile bayramlaşacak. Görüşmeler 15’er dakika olacak.

MHP’nin programına göre HDP, İYİ Parti, DEVA ve Gelecek Partisi ile bayramlaşma olmayacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ