logo

Recep Akçay’dan İşyeri Emre Optik’te Muhteşem Kampanya

Recep Akçay’dan İşyeri Emre Optik’te Muhteşem Kampanya

Küçükbakkalköy’ün esnaflarından Emre Optik’in sahibi Recep Akçay, he yıl olduğu gibi “Kızılay Kan Merkezi” olmak üzere iş yerini tahsis ederek kan bağışına aracılık yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Emre Optik’in sahibi Recep Akçay, Türk Kızılayı ekiplerine tahsis ettiği iş yerinde kan bağışı için yaptığı davette, “Ataşehir  Her yıl olduğu gibi; bu yıl da sosyal sorumluluk bilinciyle, hayati öneme sahip Türk Kızılay’a, iş yerimizin 1 günlük “Kızılay Kan Merkezi” olarak kullanılmasına katkıda bulunacağız. Dostlarım; arkadaşlarım, meslektaşlarım 15 Kasım 2018 Perşembe günü, “10:30 -19:00″ saatleri arasında, bu anlamlı görev için, kan vermek için davetlisiniz” ifadesine yer verdi.

Türk Kızılayı ekipleri tarafından Emre Optik’te Saat 10:30’da başlayan kan bağışı toplama kampanyası akşam saat 19:00’a kadar devam etti.

Recep Akçay’ın sahibi olduğu Emre Optik’in “Kan Toplama Merkezi” olarak kullanıldığı kan bağışı kampanyasına CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve yönetim kurulu üyeleri, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Çerkez, CHP Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Ardıbatan, Emre Optik personeli, çevre esnaf ve Ataşehirli vatandaşlar kan bağışı yaparak katkıda bulundular.

Ataşehirlilerin de yoğun ilgi gösterdiği kampanyada Emre Optik’in sahibi Recep Akçay, kan bağışı yapanlara meyve suyu ve baklava ikramından bulundu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ