logo

Recep Karot ‘Tuzla Siyasetine Yön Veren Güçlü MHP Oluşacak’

Recep Karot ‘Tuzla Siyasetine Yön Veren Güçlü MHP Oluşacak’

recep karot30 Mart 2014 yerel seçimleri sonrasında ilçe başkanlıklarında değişikliğe giden MHP İstanbul İl yönetimi, MHP Tuzla İlçe Başkanlığı’na Recep Karot’u getirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

2014 Mart ayında yapılan yerel seçimlerin ardından ilçelerde revizyona giden Milliyetçi Hareket Partisi, önceki gün İstanbul’un bütün ilçe başkanlarını atamıştı.

MHP Tuzla İlçe Başkanlık makamı gibi ulvi bir görevin kendisine ve yönetime verildiğini vurgulayan MHP Tuzla’nın yeni ilçe başkanı Recep Karaot, yayımladığı mesajda Tuzla teşkilatının tüm dinamiklerini harekete geçirerek, Tuzla siyasetine yön veren bir MHP oluşturacaklarını söyledi.

MHP Tuzla’nın yeni ilçe başkanı Recep Karaot’un mesajı;

Yerel seçimleri sonrası, MHP Genel Merkezi tarafından İstanbul İl ve İlçe teşkilatlarında yeni bir görev değişim süreci başlamıştır. Bu sürecin devamında 17 Haziran 2014 günü MHP Tuzla İlçe Başkanlık makamı gibi ulvi bir görev, sahsım ve yönetimime tebliğ edilmiştir.

Aldığımız sorumluluğun değerini ve önemini bilerek, çalışmalarımıza yön vereceğiz. Öncelikle; teşkilatımızın tüm dinamiklerini harekete geçirerek, ilçemizin 17 mahallesinde yapılanmak suretiyle Tuzla siyasetine yön veren daha güçlü bir MHP oluşturacağız.

Gönül seferberliği ilan edip, eline değmediğimiz el, yüreğine dokunmadığımız insanımız kalmayacaktır. Hareket Başlıyor…

MHP Tuzla İlçe Başkanı
Recep Karaot

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ