logo

Reşat Şahin Öztürk’ten Sürpriz Çıkış: Türkiye’nin En Hırsız Belediye Başkanı Olacağım

Reşat Şahin Öztürk’ten Sürpriz Çıkış: Türkiye’nin En Hırsız Belediye Başkanı Olacağım

Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk’ten sürpriz çıkış: Türkiye’nin En Hırsız Belediye Başkanı Olacağım.

Memleket Partisi’nin İstanbul’da ilk açıklanan ilçe belediye başkan adayı Reşat Şahin Öztürk, 10 Şubat Cumartesi Günü Ataşehir İlçesi’nde, basın mensuplarına kahvaltı düzenleyerek basın toplantılarını başlattı. Ataşehirli basın mensuplarının tüm sorularını samimiyetle yanıtlayan Reşat Şahin Öztürk, CHP’nin ve Memleket Partisi’nin geçmiş seçim süreçlerinde yaşanan perde arkasındaki gerçekleri ilk kez anlatan isim oldu.

Memleket Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Reşat Şahin Öztürk, konuşmasındaki önemli konuları şu şekilde aktardı.

TÜRKİYE’NİN EN HIRSIZ BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM

Sıradan, halkı kandıranlardan biri olmayacağım. RobinHood gibi zenginden alıp fakire vereceğim. Ataşehir’in mahalleleri arasındaki gelir eşitsizliğini gidermek için bunu yapacağım. Akıl, ahlak ve adaletle Ataşehir’de ileride daha da artacak toplumsal çatışmaları çözeceğiz.  Ataşehir, zenginlerin semti olarak biliniyor oysa en fazla fakir kesim burada yaşamını idame ettirmeye çalışıyor. Gelir grubu,Ataşehir’in 4.5 mahallesinde hane geliri olarak veriyorum 30-50 bin TL bandında, geriye kalan 12.5 mahallesinde hane geliri 17 bin TL’nin altındadır. Bu yüzden en hırsız belediye başkanı olacağım. 

SİYASETTE FAVORİ ADAY YOKTUR

Güç sayılardan üstündür. Ne kadar inanırsanız o kadar güçlüsünüzdür. Bizim yolumuz Mustafa Kemal’in yoludur. O da, milli mücadeleye az sayıda ama cesur insanlarla başladı. Cesur bir kadroyla halkımızın karşısına çıkıyoruz. 

ATEŞİ VE İHANETİ GÖRDÜK

SEÇİMDEKİ İLK PANKARTIMIZI AÇIKLIYORUM: ATEŞİ VE İHANETİ GÖRDÜK!

Ben mücadele arkadaşlarımın sırtına hançer saplayan bir belediye başkanı olmayacağım. Partime sahte faturalar keserek ödüllendirilen bir belediye başkanı olmayacağım.

Türkiye’nin en eski ve en büyük ikinci partisi CHP’de,2018 seçimi için yazılım alınıyor. Kesilen yüzbinlerce dolarlık fatura, el yazısıyla yazılmış 001 No’lu bir faturadır. Ataşehir halkı, billboardlarda görecek o faturayı. Kemal Kılıçdaroğlu’ndan bu konuda açıklama bekliyorum. Bu alınan yazılım, akşam saat 21.30 da çöküyor. Yıllar sonra söylüyorum, Muharrem İnce’nin otelde yanındayım. Engin Altay, Yaşar Tüzün, Nadir Ataman, İnce’nin yanında olan diğer isimlerdir. O gece yanımızda Muharrem İnce, yedi kez Onursal Adıgüzel’i telefonla aradı, hiçbirine yanıt vermedi. Tuncay Özkan, Bülent Tezcan, Onursal Adıgüzel o gece, seçim ikinci tura kalıyor açıklaması yaptılar. Ankara’da seçim ofisine arabayla giderken parti binasının önünde ellerinde palalı, sopalı bir kalabalığa şahit oldum. Sistem çökmüştü ve o odaya girdiğimde ekibin çay partisi yaptığını gördüm. Seçimin neden ikinci tura kaldığını sordum hiçbir yanıt alamadım, çıkışta küçük bir partiden doğru bilgileri aldım. Seçim, ikinci tura kalmamıştı. Muharrem İnce, o gece böyle bir ortamda kameraların karşısına geçseydi Türkiye başka bir kriz yaşardı. Yazılımın hesabını vermeyenler şimdi farklı yerlerde göreve talipler.

Onursal Adıgüzel iki seçimin katilidir. İnsani boyutuna bakarsak, ahde vefayı çıkarırsak geriye bir şey kalmaz. Sizi taşıyan omuzları tekmelerseniz burada ateşi ve ihaneti gördük der, yola çıkarız.  

CHP, BİZİM BAŞLICA RAKİBİMİZDİR

Biz, CHP’nin evlatlarıyız. Bizim CHP’miz, Şeyh Sait’e hain diyemeyenlerin CHP’si değildir. Mustafa Kemal Atatürk’e olan hassasiyetimizden dolayı siyasi kardeşliğimiz bozulmuştur. Bizim yolumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur. Siyasette boşalan gerçek cumhuriyetçi, Atatürkçülerin yerini biz doldururuz. Vatan, millet, ulusal devlet kavramlarına biz sahip çıkmaya devam ederiz.

SİYASETEN KİMSENİN MARABASI DEĞİLİM

Ataşehir’deCHP anketlerinde hiç ismi olmayan bir ismi aday koydular. Siyaset insanlar için yapılır. Ataşehir CHP adayı, vefa duygusuzluğunun sonucu ile yapılan bir adaydır. İstifa eden CHP Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin adamı değilim. İnsani dostluğumuz olduğu doğrudur ama kimsenin marabası değilim. Sayın İlgezdi aday olsaydı yanında dururdum.

Benim eskiden eğitim yıllarımdan öğrencisi olduğum, siyasette daha önce aynı yolda ilerlediğim Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, beni aday gösterdi. Büyüğüm, hocamdır; adaylığı bu şekilde kabul ettim.

Ataşehir’de oyunu en çok artıran parti, Memleket Partisi olacaktır. Bunu, geçmiş siyasi kimliğimdeki tecrübem kadar uzun yıllar anket firması sahibi olarak analitik bir gerçeklikle paylaşıyorum.

ATAŞEHİR’İN BAŞLICA SORUNLARI, TRAFİK VE ÇÜRÜK YAPILARDIR

Ataşehir ilk dönemde uydu kent haline getirilmiştir. 15 yıllık sürecin ardından şu anda marka olan bir ilçedir. Ataşehir Belediyesi, İBB ve Ankara’dan gerekli altyapı desteğini alamıyor. Genel idareyle olan siyasi çatışmalardan dolayı depreme dayanıklı bir haline gelememiştir.   

Seçildiğimde, ilk olarak önü tıkanan kentsel dönüşümü hızla başlatacağız. Çürük yapılar, canlı cenazelerin olduğu yapılardır. Deprem gerçeğinin bilincinde olarak önceliğimiz yapı stokunun doğru şehir planlamasıyla ivedilikle hayata geçirilmesidir.

Metro hatları yeterince aktif olamadı, metrolardaki aksaklıklar, devam eden inşaatlar trafiği daha da artırmıştır. Sokak sokak çalışarak trafiğe planlamalı çözümler üreteceğiz. 

BAZI PROJELERİMİZ:

Tüm okullara,öğrencilerin sağlıklı beslenmesi için protein ağırlıklı öğle yemekleri servis edeceğiz.

Okullara yabancı dil eğitimleri için biz öğretmen takviyesi yapacağız.

Okullarda yapay zeka, kodlama eğitimleri için her türlü desteği sağlayacağız.

Aktif kütüphane üyesi gençlerimize ayda bir tiyatro ve sinema bileti hediye edeceğiz.

Tüm Ataşehirlilere ferdi kaza sigortası yaptıracağız. Öğrenci yurdu ve belediye sosyal tesisleri açmayacağız. Binalara yatıracağımız bütçeyi, halkın kültürel sosyal yaşamına aktaracağız. Öğrencilere, barınma sorunlarını biz finanse edeceğiz. Binalara yapılacak yatırım bütçesini daha çok öğrenciye destek sağlamak için kullanacağız.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ