logo

Romalar Ataşehir’de Adayları Özcan PURÇU İle Kucaklaştı

Romalar Ataşehir’de Adayları Özcan PURÇU İle Kucaklaştı

atasehir-chp_izmir_istanbul_roman_CHP İzmir 1. Bölge Milletvekilli Adayı Özcan PURÇU İstanbul’da roman vatandaşların yoğun olduğu Ataşehir’in de arasında bulunduğu bölgelerde seçim çalışması yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Seçim çalışmaları yürütmek üzere İstanbul’da olan CHP İzmir 1. Bölge Milletvekilli Adayı Özcan PURÇU Ataşehir’de Yenisahra ile birlikte Roman vatandaşların yoğun olarak bulunduğu diğer mahallelerde seçim çalışması yaptı.

Mahalleyi dolaşan Purçu bir araya geldiği Roman ve diğer mahalle sakinleri vatandaşların sorunlarını dinledi. Romanlarla dans edip eğlendi. Kendilerini ziyarete gelen ilk ve tek Roman aday CHP İzmir 1. Bölge Milletvekilli Adayı Özcan’a Roman vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

atasehir-chp_izmir_istanbul_roman_1

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekilli Adayı Özcan’ın Ataşehir’de Roman vatandaşları ziyaretine CHP İstanbul İl Başkan yardımcılarımız Ali Rıza YILDIRIM, Mehmet ASLAN ile birlikte; CHP Ataşehir ilçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Haydar Saraçoğlu’nun da aralarında olduğu ilçe yöneticileri ve mahalle temsilciliği yöneticileri ile partililer katıldı.

CHP İzmir 1. Bölge Milletvekilli Adayı Özcan Ataşehir ilçe Başkanlığı’nı da ziyaret ederek ilçedeki Romen vatandaşlarla bir araya geldi.

chp_izmir_istanbul_roman_atasehir (14)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ