logo

Rotary ÇPAL ‘57. Alay ve Çanakkale’ ile TÜBİTAK Ödülü Aldı

Rotary ÇPAL ‘57. Alay ve Çanakkale’ ile TÜBİTAK Ödülü Aldı

Rotary Çok Programlı Anadolu Lisesi Antalya’da 4007 Bilim Fuarı Türkiye finallerinde ‘Kodlama’ alanında ödül alan ‘57. Alay ve Çanakkale’yi 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarında sergiliyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Antalya’da 4007 Bilim Fuarı Türkiye finallerinde 57. Alay ve Çanakkale adlı bilgisayar oyunu yazılımıyla “Teşvik Ödülü”aldığını öğrendiğimiz Rotary ÇPAL bilim ekibinin projesinin de tanıtıldığı 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı üçüncüsü okul fuaye salonunda gerçekleşiyor.

Rotary Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde gerçekleşen 3. 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı Ataşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Nazım Yurdagül’ün katıldığı törenle açıldı. Rotary Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Adem SAĞIR ev sahipliğinde gerçekleşen törene, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler ile proje ekipleri katıldı.

Antalya’da 4007 Bilim Fuarı Türkiye Finallerinde ödül alan projenin de tanıtıldığı Rotary ÇPAL 3. 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı ile ilgili açıklama yapan Rotary Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Adem SAĞIR “4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı 3.’sünü kurum olarak düzenliyoruz. Fuarı 22 proje, 30 öğretmen ve 100’e yakın öğrenci ile gerçekleştirdik projeyi. Projenin en önemli ayağı şu an Antalya’da 4007’de 57. Alay ve Çanakkale adlı bilgisayar oyunu yazılımıyla Türkiye finallerinde yer alıyor. Bizim hayat düsturumuz, öğrencilerle iletişimimiz; boşluğun en büyük kötülük olduğu, kötülüğü doğurduğudur. Etkinliklerdeki en önemli amacımız, bu boşluklarda öğrencinin aidiyet hissini geliştirip, çalışmaların bir parçası olmasını sağlamak. Bilim fuarının bizim için en önemli ayağı bu” diye konuştu.

Antalya’da 4007 Bilim Fuarı’nda 57. Alay ve Çanakkale adlı bilgisayar oyunu yazılımıyla Türkiye finallerinde yer alan Rotary Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Adem SAĞIR, Bilişim öğretmeni Sakin Erçiçek Sedat Bayrak, Burak Gülbenek’in seslendirme desteğiyle öğretmenleri Yusuf İlme ile öğrenciler; Furkan Kemer ve Berkcan Cengiz’den oluşan Rotary Çok Programlı Anadolu Lisesi bilim ekibinin çok önemli bir başarı kaydettiklerini, başarının kurum ve kendilerini gururlandırdığını kaydederek proje ekibini başarılarından dolayı kutladı.

ANTALYA 4007 TÜBİTAK BİLİM FUARI TÜRKİYE FİNALLERİNDE ÖDÜL

Öğretmenleri Yusuf İlme ile öğrenciler Furkan Kemer ve Berkcan Cengiz’den oluşan Rotary Çok Programlı Anadolu Lisesi bilim ekibi, Antalya’da 4007 Bilim Fuarı’nda 57. Alay ve Çanakkale adlı bilgisayar oyunu yazılımıyla TÜBİTAK Lise Öğrencileri Arası Kodlama alanında Türkiye Finallerinde Teşvik Ödülü aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ