logo

Saadet Partisi Ataşehir’e Kadın Belediye Başkan Adayı Alev Sezen

Saadet Partisi Ataşehir’e Kadın Belediye Başkan Adayı Alev Sezen

Saadet Partisi 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ataşehir Belediye başkan adayı olarak kadın aday Alev Sezen’i “İstanbul Ataşehir’e hayırlı olsun!” diyerek açıkladı.

Recep Kenan / itvhaber.com

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Saadet Partisi Ataşehir Belediye başkan adayı olarak açıklanan Av.Alev Sezen partisinde Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu.

Saadet Partisi 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Ataşehir Belediye başkan adayı olarak kadın aday belirledi.  Saadet Partisi adayı Av.Alev Sezen 31 Mart Yerel seçiminde Ataşehir’in tek kadın belediye başkan adayı oldu.

Saadet Partisi Genel Merkez tarafından yapılan paylaşımda, “Alev Sezen, İstanbul Ataşehir’e hayırlı olsun! Daha İyi Bir Yaşam #SeninHakkın #MilliGörüşBelediyeciliği anlayışıyla hizmet edecek olan Ataşehir Belediye Başkan Adayımız Alev Sezen’e ve teşkilatımıza başarılar dileriz.” İfadeleri yer aldı.

SAADET PARTİSİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
AV. ALEV SEZEN KİMDİR?

Saadet Partisi Ataşehir Belediye Başkan Adayı Av. Alev Sezen, 1973 yılında İstanbul`da doğdu, aslen Malatyalı`dır.
Öğrenim hayatı İstanbul`da geçti. Sırası ile; Özdemiroğlu İlköğretim Okulu, Çamlıca Kız Lisesi, Üsküdar Ticaret Lisesi (okul birincisi), Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi (ilk 10), İstanbul Üniversitesi Adli Tıp Enstitüsü`nde yüksek lisans yaptı ve “Kadına Yönelik Aile İçi Şiddetin Boşanma Davalarına Yansıması” konulu tezi ile “M.A. Adli Bilimler Uzmanı” unvanını aldı. 
İstanbul Barosuna kayıtlı olarak serbest avukatlık yapmaktadır.
Adalet Bakanlığı siciline kayıtlı arabulucudur.

Değişik hukuk dergilerinde, hukuki konularda ilmi makaleleri yayınlandı. Uzmanlık konusu ile ilgili olarak konferanslar vermektedir.

Köşe yazarlığı yapmakta olup yazıları bir kısım gazete, dergi ve internet sitelerinde yayınlanmaktadır.

2007 genel seçimlerinde milletvekili adayı oldu. Çeşitli STK`larda kurucu ve yönetici olarak görev yaptı. Evli ve iki çocuk annesidir.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ