logo

Salgın Kayıplarımızla Can Yakmaya Devam Ediyor

Salgın Kayıplarımızla Can Yakmaya Devam Ediyor

Bakan Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığı Koronavirüs (COVID 19) güncel verilerinin açıklandığı paylaşımında, “Kayıplarımız can yakmaya devam ediyor.” İfadelerine yer verdi.

Sağlık Bakanlığı 15 Eylül 20120 Salı günü güncel Kovid 19 (yeni tip koronavirüs) verilerini açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, ANKARA, İZMİR, KAYSERİ, ÇANKIRI ve ADIYAMAN’ın sağlık müdürleriyle ayrı ayrı video konferans yöntemiyle toplantı yaptı.

BU GÜN 110 BİN 412 TEST YAPILDI

Bakanlık tarafından açıklanan Koronavirüs (COVID 19) güncel verilerine göre, bu gün 110 bin 412 test yapıldı. Bu güne kadar yapılan yest sayısı 8 milyon 742 bin 535 oldu.

İYİLEŞENİN ÇOK ÜSTÜNDE OLAN TOPLAM HASTA SAYISI 294 BİN 620

Toplam hasta sayısı 294 bin 620 olurken, toplam iyileşen hasta sayısı 261 bin 260 oldu.

AĞIR HASTA SAYISININ 1327’YE ÇIKTIĞI

Ağır hasta sayısının 1327’ye çıktığı 15 Eylül Salı günü hastalarda zatürre oranı yüzde 7.1 olarak kayda geçti.

GÜNLÜK HASTA İLE İYİLEŞEN FARKI OLUMSUZ YÖNDE ARTIYOR

Bu günkü tespit edildiği açıklanan hasta sayısı 1.742 olurken, iyileşen hasta sayısı ise 1.202’de kaldı. 500’ün üzerindeki bu fark salgında beklenen sonbahar artışının başladığı kaygısını düşündürüyor.

PANDEMİDEN YAŞANAN KAYIP 7 BİN 186 KİŞİYE ULAŞTI

Bu gün açıklanan Koronavirüs (COVID 19) salgınından vefat sayısı 67 olarak kayıtlara geçti. Toplam pandemiden yaşanan kayıp 7 bin 186 kişiye ulaştı.

MÜCADELEDE GÜÇ BİRLİĞİ YAPARSAK VİRÜSÜ YENEBİLİRİZ

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs (COVID 19) güncel verilerini açıkladı. Bakan Fahrettin Koca: “Aktif hasta sayımız da ağır hasta sayımız da artmaya devam ediyor. Kayıplarımız can yakmaya devam ediyor. İyileşenlerimizin sayısı kayıplarımızın sayısını ancak tedbirle geçebilir. Mücadelede GÜÇ BİRLİĞİ yaparsak virüsü yenebiliriz.” Paylaşımı yaptı.

BAŞARI, BİRLİKTE MÜCADELEDE GİZLİDİR

Son günlerde vaka sayılarında artış gözlenen illerin sağlık müdürleri ile video konferans yöntemi ile toplantı yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “ANKARA, İZMİR, KAYSERİ, ÇANKIRI ve ADIYAMAN’ın sağlık müdürleriyle ayrı ayrı video konferansta bir araya geldik. Vaka artışlarının sebeplerini, yoğun bakım kapasiteleri ve filyasyon oranlarını ele aldık. İlave tedbirleri değerlendirdik. BAŞARI, BİRLİKTE MÜCADELEDE GİZLİDİR.” İfadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ