logo

Salim Çivtçioğlu, Bayrağımızı İndiremeyecek, Vatanımızı Bölemeyeceksiniz

Salim Çivtçioğlu, Bayrağımızı İndiremeyecek, Vatanımızı Bölemeyeceksiniz

Çörekçiler Köyü Şenliği’nde konuşan Ak Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu: “Vatanımızı bölemeyeceksiniz, Bayrağımızı indiremeyeceksiniz, ezanlarımızı dindiremeyeceksiniz.”

Recep Kenan/itvhaber.com

Salim Çivitioğlu, şenlikte; “vatanımızı bölemeyeceksiniz, bizi bir birimize düşüremeyeceksiniz, Bayrağımızı indiremeyeceksiniz, ezanlarımızı dindiremeyeceksiniz. İşte bunlar birlikle olacak. Sılayı rahimle olacak. Herkes akrabasını, eşini, dostunu, çoluğuna çocuğunu tanıyacak. Bayrağına, toprağına, vatanına sahip çıkacak. …Ve inşallah güzel günler bizlerin olacak.” Diye konuştu.

Çörekçiler Köyü Şenliği’nde konuşan Ak Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu, “Vatanımızı bölemeyeceksiniz, bizi bir birimize düşüremeyeceksiniz, Bayrağımızı indiremeyeceksiniz, ezanlarımızı dindiremeyeceksiniz.” Dedi.

SİZLERİN EMRİNİZE AMADEYİZ, BİZİ MECLİS’E GÖNDEREN SİZLERSİNİZ

Ramazan Bayramı’nda ve daha sonra geldiği Çörekçiler Köyü’nde köyün ihtiyacının muhtar ve köylülerin taleplerini aldıklarını ifade eden Ak Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitçi, alınan taleplerle ilgili çalışmaları yaptıklarını kaydederek; “Çörekçiler Köyü’nün ihtiyaçları, alt yapısı, parkesi, yol ile ilgili problemleri, Devrez Çayı ile ilgili şikayetlerin farkındayız. Hepsini takip ediyoruz. İnşallah bunları neticelendireceğiz.  Çünkü biz sizlerin oylarıyla Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne gidip sizleri temsil ediyoruz. Bu yüzden sizlerin yanında olmamız gerektiğini düşünüyoruz. Hanımefendiler bayramda köylerine geldiğinde evlerinde rahat bir ortam istiyorlar. Su ile ilgili problem olmasın istiyorlar. Devrez ile, kanalizasyon ile ilgili problem olmasın istiyorlar. Bunların hepsini yapabilme adına buradayız. Sizlerin emrinize amadeyiz. Bunun böyle bilinmesini özellikle itiyorum. Çünkü bizi Meclis’e gönderen sizlersiniz.  Sizlere hizmet etmek bizim görevimiz. Sizler emredeceksiniz bizler yapacağız. İşte bu kadar…” Dedi.

EKONOMİK BİR BUHRANDAN ÇIKTIK, ÜLKEMİZ ÇOK GÜZEL GÜNLERE İLERLİYOR

Ülkemizin ekonomik buhrandan çıktığını işaret eden Ak Parti Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu, güzel günlere doğru ilerlerken şer güçlerin çalıştıklarını vurguladığı konuşmasında, “Ülkemiz çok güzel günlere doğru adım adım ilerliyor. Ekonomik bir buhrandan çıktık. İnşallah ileriye doğru güzel bir şekilde gidiyoruz. Ama şu da malum; su uyuyor, düşman uyumuyor. Bu ülke öyle kolay kolay kazanılmadı. Şehitler, gaziler verdi. Toprağının bir santimetrekaresini vermedi. İnşallah bundan sonra da vermeyecek. Şer güçler durmadan çalışıyorlar. Biz, bu memlekette her şeyi gördük. Gezi Parkı eylemlerini gördük. 17 – 25 Aralık eylemlerini gördük. Arkasından 15 Temmuz’u yaladık. Ama şükürler olsun ki öyle bir Cumhurbaşkanımız var; mazlumların gür sesi, kimsesizlerin kimsesi Sayın Recep Tayyip Erdoğan, ‘bütün Halkı Meydanlara İstiyorum’ dediğinde hepimiz gittik, irademizle ülkemize sahip çıktık.” İfadelerine yer verdi.

ÇÖREKÇİLER KÖYÜ ŞENLİĞİ Salim ÇivitcioğluMurat Kenan, ‘İstanbul’da Bir Araya Gelemiyoruz!’ https://www.itvhaber.com/murat-kenan-istanbulda-bir-araya-gelemiyoruz.html#.XVWup7PE0vs.twitter

Gepostet von Recep Kenan am Montag, 12. August 2019

VATANIMIZI BÖLEMEYECEKSİNİZ, BİZİ BİR BİRİMİZE DÜŞÜREMEYECEKSİNİZ

Çankırı Milletvekili Salim Çivitçioğlu, konuşmasını, “O gün söyledik, bu gün de Çörekçilerin meydanından o hainlere söylüyorum; vatanımızı bölemeyeceksiniz, bizi bir birimize düşüremeyeceksiniz, Bayrağımızı indiremeyeceksiniz, ezanlarımızı dindiremeyeceksiniz. İşte bunlar birlikle olacak. Sılayı rahimle olacak. Herkes akrabasını, eşini, dostunu, çoluğuna çocuğunu tanıyacak. Bayrağına, toprağına, vatanına sahip çıkacak. …Ve inşallah güzel günler bizlerin olacak.” İfadeleri ile tamamladı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ