logo

SANATÇILARDAN DOĞANAY’A DESTEK

SANATÇILARDAN DOĞANAY’A DESTEK

ziyaret1Bir grup sanatçı, CHP Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Beytullah Doğanay’ı çalışma ofisinde ziyaret ederek başarı dilediler.

Bir grup sanatçı, CHP Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Beytullah Doğanay’ı çalışma ofisinde ziyaret ederek, desteklerini sundular ve başarı dilediler.
Tolga Sağ, Muharrem Temiz, Erensoy Akkaya, Mehmet Özcan, Nail Gültekin, Metin Öztem, Özgür Akdemir, Erdoğan Doğan, Rüzgar, Sadık Yiğit, Erkan Yoksuli, Mehmet Ekici ve Şair Zeynel Parmaksız, CHP Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Beytullah Doğanay’ı Ataşehir’deki çalışma ofisinde ziyaret ettiler.

Doğanay’a başarılar dileyen ve desteklerini ifade eden sanatçılarla sohbet eden Doğanay, bir ülkeyi saygın kılan unsurların başında o ülkenin sanatçılarının geldiğini kaydederek, “Sanatçılar ülkenin birikimidir. Sağlıklı işleyen demokrasilerde sanatçılar el üstünde tutulurlar. Onların eleştirilerini siyasetçiler dikkate alırlar ve ders çıkarırlar. CHP iktidarında görüşü ne olursa olsun, sanata ve sanatçıya sahip çıkacağız ve onlarla beraber aydınlık Türkiye’ye ulaşacağız” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ