logo

SANCAKTEPE MHP İLÇE’YE ÇANKIRILI BAŞKAN ATANDI

SANCAKTEPE MHP İLÇE’YE  ÇANKIRILI BAŞKAN ATANDI

Bir süredir yürüttüğü Sancaktepe Ülkü Ocakları Başkanlığı görevinde başarılı çalışmalarla dikkat çeken Çankırılı Emrah Danacıoğlu, MHP Sancaktepe İlçe Başkanlığına atandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Sancaktepe’de ikinci siyasi partiye Çankırılı başkan atandı. MHP Sancaktepe İlçe Başkanlığı Çankırı Çerkeş aslılı Emrah Danacıoğlu’na emanet.

Atama sonrası yaptığı açıklamada ülkemizde yaşanan terör olaylarına dikkat çeken Emrah Danacıoğlu yapacakları çalışmayla Sancaktepe’yi hak ettiği yere taşıyacaklarını ifade ederek; “Ülkemizin içerisinde bulunduğu maddi ve manevi buhran yurdumuzun her bir yanını kavuruyor. Terör olayları artık yanı başımızda ve sıradan bir hal aldı.

Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli’nin, gelinen bu süreçte Türk milletine yapmış olduğu ikazlarda ne kadar haklı olduğu, tespitlerinin ne denli isabetli olduğu ortadadır. Ülkemizin böylesi zor bir dönemeçte en çok ihtiyaç duyduğu, Milliyetçi Hareket Partisinin iktidarıdır.

Bizlerde bu yönde çalışmalarımızı yapacak, hareketimizi Sancaktepe’de hak ettiği noktalara taşıyacağız” dedi.

Çankırı, Çerkeş, Kadıözü Köyü asıllı olan Danacıoğlu 1984 yılında İstanbul‘da doğdu. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Emrah Danacıoğlu, evli ve 2 çocuk babasıdır.

MHP Sancaktepe İlçe Başkanlığına atanan Çankırı asılı Emrah Danacıoğlu Arapça ve İngilizce bilmektedir.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ