logo

Sansür İddialarıyla Tartışmalı ‘Altın Portakal Film Festivali’ İptal Edildi

Sansür İddialarıyla Tartışmalı ‘Altın Portakal Film Festivali’ İptal Edildi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mühittin Böcek, 7-14 Ekim tarihlerinde düzenlenmesi planlanan “Altın Portakal Film Festivali”nin iptal edildiğini açıkladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mühittin Böcek, seçkiden çıkarılan kısa film nedeniyle yaşanan tartışmalar üzerine Altın Portakal Film Festivali’nin iptal edildiğini duyurdu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mühittin Böcek, Altın Portakal Film Festivali’nin iptali ile ilgili açıklamasında, “Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak 7-14 Ekim tarihleri arasında yapmayı planladığımız Antalya Altın Portakal Film Festivali’mizi bizim dışımızda oluşan ve oluşturulan süreç sebebiyle iptal ettiğimizi tüm sinemaseverlere üzülerek bildiriyorum.” İfadelerine yer verdi.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mühittin Böcek tarafından yapılan Altın Portakal Film Festivali’nin iptal ile ilgili açıklama:

Değerli sinemaseverler, kıymetli hemşehrilerim;
Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak özüne döndürdüğümüz, yıllara meydan okumuş, Antalya’mızın ve ülkemizin en önemli markalarından biri olan ve 7-14 Ekim tarihleri arasında yapmayı planladığımız Antalya Altın Portakal Film Festivali’mizi bizim dışımızda oluşan ve oluşturulan süreç sebebiyle iptal ettiğimizi tüm sinemaseverlere üzülerek bildiriyorum. Şahsıma ve belediyemize malum film üzerinden isnat edilen suçlamaların tamamını da gerçek muhataplarına aynen iade ediyorum.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ