logo

SARIMADEN; “ZABITA KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRMEKTEDİR”

SARIMADEN; “ZABITA KÖPRÜ VAZİFESİ GÖRMEKTEDİR”

Zabıta Teşkilatının 190. Yıldönümü nedeniyle Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Gürsel Sarımaden bir basın bildirisi yayınladı.

Zabıta Müdürü Gürsel Sarımaden’in yayınladığı basın bildirisi şöyle:
“Belediye hizmetlerinin bel kemiği olan ve halkımızın huzur, güven ve esenliği için varlığı büyük önem taşıyan Zabıta Teşkilatının 190. Yıldönümünü kutluyoruz.

Zabıta, belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir. 7 gün 24 saat aralıksız olarak vatandaşlarımızın huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde ifa eden tüm personelimizin zabıta haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.

Kanun ve yönetmeliklerin kendisine verdiği görev, yetki ve sorumlulukları doğrultusunda Kent yaşamında vatandaşlara yardım eden, yol gösteren ve çözüm üreten bir kamu görevlisi vasfında hizmet vermek vizyonu ile görevini yerine getirmeye çalışmaktadır.

2015 yılı itibariyle kayıtlı 419.368 nüfusu olan ilçemizde Zabıta teşkilatımız bütün vatandaşlar için önce insan sloganıyla çözüm odaklı ve adalet hissi ile görevini yerine getirmektedir.

Zabıta teşkilatımız Ataşehir de 233 personel; İlçemiz mahallerinde mevcut 8 adet Zabıta Birimi; Trafik, Denetim, İnşaat, Gece, Nöbetçi vb. toplam 21 ekibimiz ve 24 adet hizmet aracı ile Kent yaşamının her noktasında vatandaşlarımıza güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı oluşturma gayreti ile; İlçemizde ruhsatsız ve kayıtsız işyerleri; seyyar satıcılar ve dilenciler, kaldırım işgalleri, görüntükirliliğine sebebiyet veren izinsiz ilan ve reklam uygulamaları,ve kaçak inşaat ve gecekondu ile mücadelesini kendisine görev ve yetki veren kanunlar çerçevesinde çözüm odaklı ve adalet anlayışı doğrultusunda 7 gün 24 saat aralıksız olarak büyük özveri ile gerçekleştirmektedir.

Eğitim ve Öğretim dönemi boyunca ilçemizde bulunan okul önlerinde oluşturduğumuz ekiplerimizle okul önlerinde seyyar satıcılar ile mücadele ederek öğrencilerimizin sağlıksız gıdalar ile beslenmelerine engel oluyoruz. Ayrıca trafik ekibimizde okul önlerinde görev yaprak öğrencilerimizin okul giriş ve çıkış saatlerinde hizmet vermektedir.

Kent hayatının olduğu her yerde zabıta teşkilatının görev ve sorumluluğu bulunmaktadır. İçinde bulunduğumuz dönem vatandaşlar ile karşılıklı interaktif bir süreçte seyreden hizmet anlayışı ön plandadır.

Zabıta personellerimiz Ataşehir ilçesinde görevlerini günümüz teknolojik yeniliklerine ve hizmet anlayışına uygun bir noktaya taşıma gayreti ile vatandaşlarımıza her noktada ve her an ulaşabilir olmak ve kent hayatındaki problemleri daha hızlı çözüme kavuşturmak; problemleri oluşmadan önleyici duruma gelmek için etkin denetim ve hızlı çözüme ulaştırma hedefi ile çalışmalarını yürütmektedir.

Vatandaşlarımızın her an ulaşabileceği bir çağrı merkezimizi 444 97 94 numaralı Alo Zabıta Hattımızı kurduk.

Alo Zabıta hattımız aktif olduğu ilk günden bu güne vatandaşlarımızdan yoğun ilgi görmekte adeta her Ataşehirli vatandaş bir fahri Zabıta gibi kent hayatında gördüğü eksiklikleri ve önerilerini Alo Zabıta hattından bize ulaştırmakta biz de ekiplerimizle en hızlı şekilde çözüme ulaştırmaktayız.

Ayrıca mobil müracaat noktası olarak oluşturduğumuz Zabıta Çözüm Ekibimiz hızlı, yerinde ve interaktif hizmet anlayışımız doğrultusunda ilçemizin her noktasında gezici olarak hizmet vermektedir. Vatandaşlarımızla artık her noktada birlikteyiz; mahallesinde sokağında, alışverişini yaptığı semt pazarında; her noktadayız.

190. yılını kutladığımız teşkilatımızın özverili çalışan başta Ataşehir Zabıta Personellerimiz olmak üzere ilkeli ve dürüst çalışmayı kendisine prensip eden tüm Zabıta teşkilatı personelinin Zabıta Haftasını en içten dileklerimle kutluyorum.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ