logo

Şarkıcı Yıldız Tilbe Aşk Şarkılarıyla Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde

Şarkıcı Yıldız Tilbe Aşk Şarkılarıyla Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde

“Delikanlım” albümü ile çıkış yapan, “aşk” şarkılarıyla Türk pop müziğine damgasını vuran Yıldız Tilbe İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde…

Söz yazarı, besteci ve şarkıcı Yıldız Tilbe aşk şarkılarıyla Harbiye Açıkhava Sahnesi’nde

90’lardan bugüne neredeyse klasikleşen “aşk” şarkılarıyla Türk pop müziğine damgasını vuran Yıldız Tilbe 24 Ekim’de İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde…  Harbiye Açıkhava’yı ayaklandıracak olan sanatçının biletleri www.biletinial.com üzerinden satışa sunuldu.

Türkiye’nin teknoloji odaklı kültür, sanat, spor ve eğlence platformu Biletinial, kültür sanat hayatının zenginleşmesine katkı sağlamaya hız kesmeden devam ediyor.

1994 yılının yazında “Delikanlım” albümü ile müzik piyasasına adını yazdıran ve sonrasında pek çok şarkısıyla hit olan Yıldız Tilbe, Biletinial ile unutulmaz bir konsere daha imza atmaya hazırlanıyor.

Sevilen sanatçı Tilbe, 24 Ekim’de Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde bir kez daha sevenleriyle buluşacak. Bu yılın en çok konser gerçekleştiren sanatçıları arasında yer alan Tilbe, hit şarkılarını sevenleriyle hep bir ağızdan söylerken Cemil Topuzlu Harbiye Harbiye Açık Hava Sahnesi’ni ayağa kaldıracak. Tilbe, “Delikanlım”, “Sana Değer”, “Emi”, “Kandıramazsın Beni”, “Ummadığım Anda”, “Vazgeçtim” ve “Çabuk Olalım Aşkım”ın da aralarında olduğu şarkılarını sevenlerinin eşliği ile söylemeye hazırlanırken, sahne performansını kendine has dans şovlarıyla zenginleştirecek.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ