logo

SEVGİ SELİ ENGELLİLER DERNEĞİ SAĞLIK KOMİSYONU TOPLANDI

SEVGİ SELİ ENGELLİLER DERNEĞİ SAĞLIK KOMİSYONU TOPLANDI

Sevgi Seli Engelliler Derneği üyelerinin sağlık sorunlarının ele alındığı sağlık komisyonu toplantısı Ataşehir İçerenköy’deki dernek merkezinde gerçekleştirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Fahri Kol başkanlığındaki Sevgi Seli Engelliler Derneği Sağlık Komisyonu Ak Parti İl Sağlık Komisyon Başkanı Ali Murat Duman’ın katılımı ile gerçekleşti.

Sevgi Seli Engelliler Derneği’nin İçerenköy’deki dernek merkezinde gerçekleşen sağlık komisyonu toplantısının verimli geçtiğini kaydeden SSED Başkanı Fahri Kol, toplantın ile yaptığı açıklamada; “jAk Parti İl Sağlık Komisyon Başkanı Sn.Ali Murat Duman beyin katılımı ile Marmara Üniversitesi Öğretim görevlisi Sn. Berna Orhan, Dr. Osman Arıkan, Dr. Selçuk Taş, Dr.Figen Üzer, Dr.Berrin Yudum Azeri Sağırlı, Dr.Fatih Togay, Balkan Dernekler Federasyon Başkanı Sn.Serdar Varol ve çok sayıda sağlık çalışanı, üniversite öğrencileri ve üyelerimizle sağlık komisyon toplantımızı gerçekleştirdik. Sağlık sorunlarımızı ele alıp çözüm önerileri ve metotları geliştirdik. Çok verimli ve sağlıklı bir toplantı oldu. Programa katılım sağlayan Başta Sn.Ali Murat Duman başkanımıza ve değerli hocalarımıza, öğrencilerimize bütün katılımcı arkadaşlarımıza teşekkür eder saygılarımızı arz ederiz.”dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ