logo

Şevval Sam’dan Ataşehir’de Kardeş Kültürlerinden Türküler

Şevval Sam’dan Ataşehir’de Kardeş Kültürlerinden Türküler

4. Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali kapsamında Deniz Gezmiş Parkı’ndaki konserinde Şevval Sam ve Hünkar Akkuş Kardeş Kültürlerin Türkülerini seslendirdi.

Recep Kenan/haerinasli.com

Hünkar Akkuş’un bağlama eşliğinde farklı kültürlerden türküleri seslendirdiği konseri Ataşehirlilerden yoğun ilgi gördü. Mustafa Kemal, Deniz Gezmiş Parkı’nda türkü dinlemeye gelen izleyiciler Hünkar Akkuş’un seslendirdiği türkülere alkışlarla ve eşlik ederek katıldılar.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve Belediye Meclis Üyesi Selahattin Kaya tarafından sanatçılar Hünkar Akkuş ve Şevval Sam’a plaket ve çiçek verilirken; ülke ve dünya barışı için de beyaz güvercinler uçuruldu. 4. Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali’ni düzenleyen ekibe katkılarından dolayı teşekkür ederken; sahneye çağrılan Gamze Akkuş ve Kültür Müdürü Volkan Aslan ile birlikte organizasyon ekibi halkı selamladı.

Pazar günü Deniz Gezmiş Parkı’nda devam eden Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali’nde sahneye çıkan Şevval Sam 2 saatin üzerinde sahnede kalıp seslendirdiği eserlerle büyük alkış aldı. Anadolu’nun farklı bölgelerinden türküleri seslendiren Şevval Sam, “Kardeş Kültürlerin Türküleri” ile Ataşehirlilere türkü ziyafeti çekti. Sanat müziğinden eserleri de seslendiren Şevval Sam sahnedeki enerji dolu ve samimi performansı ile Ataşehirlilerin gönlünü fethetti.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, eşi Gamze Akkuş İlgezdi ve kızları Turnam’ın evsahipliğindeki konseri, GHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, CHP PM Üyesi Onursal Adıgüzel, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcılar Sadık Kayhan, Hüseyin Hışman, Abdullah Der, Ataşehir Belediye Meclis Üyeleri Selahattin Kaya, Metin İnce, Muammer Ayvalı, Hüseyin Çulha, Seyfettin Yılmaz, mahalle muhtarları ve çok sayıda Ataşehirli izledi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Festivale katılarak Ataşehirlilerle buluşan sanatçılara çiçek ve teşekkür plaketleri verirken yaptığı konuşmada, görevinin başında olduğunu ve aday olduğunu hatırlatıp bütün Ataşehirlilerin oyuna talip olduğunu ifade etti. Başkanı İlgezdi, 4. Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali’ni düzenleyen ekibi, Belediye Meclis Üyesi Selahattin Kaya ile Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt’ü sahneye çağırarak birlikte halkı selamlayıp sahnede “Barış Güvercini” uçurdular.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ