logo

SİNAN AYRANCI BAŞKANLIĞINDAKİ AK PARTİ ATAŞEHİR SKM AÇILDI

SİNAN AYRANCI BAŞKANLIĞINDAKİ AK PARTİ ATAŞEHİR SKM AÇILDI

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın Sinan Ayrancı başkanlığında 16 Nisan Referandum çalışmalarını yürüteceği Seçim Koordinasyon Merkezi, Mustafa Ataş’ın katıldığı törenle açıldı.  

Recep Kenan/itvhaber.com

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) açılış töreninde yaptığı konuşmada, Türkiye’nin çok önemli bir kararın arifesinde olduğunu altını çizen AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Türkiye 33 gün sonra vereceği kararla; ya, eskisi gibi istikrarsız bir Türkiye’ye devam diyeceğini, ya da; Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle Türkiye geleceğe emin adımlarla yürümesinin kararını vereceğini söyledi.

Ak Parti Ataşehir İlçe Merkezi’nde bulunan Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Açılış Törenine AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş, İl Başkanı Dr. Selim Temurci, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. M.Naim Yağcı, Ak Parti milletvekilleri, Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, mahalle teşkilat mensupları ile partililer katıldı.

ATAŞEHİR’İ 5 BÖLGEYE BÖLDÜK, SEÇİM STRATEJİMİZ OLUŞTU

AK Parti Ataşehir İlçe teşkilatı olarak 3 ay önce mobil ve saha çalışmaları ile referandum çalışmalarını başlattıklarının altını çizen AK Parti Seçim Koordinasyon (SKM) Merkezi Başkanı Sinan Ayrancı, bu sürede sandık başkanlıklarının belirlendiğini kaydettiği açılış konuşmasında; “813 sandık başkanlarımız ve ilçe yönetim kurulu üyelerimizle birlikte seçmen ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. 25 Şubat’ta genel merkezimizin Ankara’da vermiş olduğu startla birlikte çalışmalarımıza hız verdik. Ataşehir İlçe Başkanlığı olarak, Ataşehir’i 5 bölgeye bölüp, seçim stratejilerimizi oluşturarak çalışmalarımıza başladık. Esnaf, kahvehane, fabrika, sanayi siteleri ve STK ile derneklerimizi ziyaret ettik. 18 Madde ile ilgili değişiklikleri anlattık. SKM çalışmalarımızı planladık. Ak Parti Ataşehir Teşkilatı ve  SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi)  bundan önceki seçimlerde olduğu gibi, bu seçimlerde de üzerine düşen görevi en iyi şekilde layıkıyla yapacaktır. Son 24 saatte yaşanan talihsiz olaylarda bir kez daha gördük ki; Almanya, Hollanda, İsviçre terör örgütleriyle birlikte olup; ülkemize, vatandaşlarımıza ve bakanlarımıza oyun oynama çabası içindeler. Açılışımızın 12 Mart tarihine denk gelmesi başka bir önem arz etmektedir. Bugün İstiklal Marşımızın kabulünün 96. Yıl dönümü. İstiklal mücadelemizin benzerini gerçekleştiriyoruz. Bugün verdiğimiz mücadeleyle 15 Temmuz ve 16 Nisan’da vereceğimiz mücadele aynıdır. İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy’u saygı ve sevgiyle anıyoruz” dedi

ÜLKEMİZ, SİSTEMİYLE GÜÇLÜ OLACAK

Tam bağımsız güçlü Türkiye’nin bekasının inşası yapılacak olan 16 Nisan Anayasa değişikliği referandumunun Ataşehir ‘deki resmi startını verdiklerinin altını çizen AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Mustafa Naim Yağcı, 15 yıldır aralıksız devam eden iktidar ve istikrarın devamı için referandumun önemine dikkat çekerek; “Bugün, güçlü liderlerle istikrar yakalamış olduğumuz bu ülkede, bir daha güçlü liderler beklemek zorunda kalmaksızın, bir daha menderes beklemeksizin, Turgut Özal, Necmettin Erbakan beklemeksizin, Erdoğanlar beklemeksizin istikrarımız sürecek. Sistemimizin kendisi güçlü olacak, sistemimizin kendisi istikrar sağlayacak. Bundan sonra Ülkemiz, sistemiyle güçlü olacak, ancak; güçlü liderleriyle gücüne daha da güç katacak” diye konuştu.

ATAŞEHİR’DE HEDEFİMİZ %60-65

16 Nisanda yapılacak olan referanduma çok az süre kaldığını kaydeden, milletyin iradesinin elinden alınmak istendiğini iddia eden Naim Yağcı konuşmasını şöyle tamamladı: “33 gün gece gündüz demeden çalışalım. Ulaşmadık bir kardeşimiz kalmaması için, teşkilatıma inanıyorum. Seçim Koordinasyon Merkezimizi ilçe binamız bünyesinde açıyoruz. Ataşehir’de hedefimiz olan %60-65 oy oranına yakalayacağımıza inanıyorum.”

16 NİSAN, 15 TEMMUZ’UN FİNAL

“Ataşehir’de 16 Nisan gecesi elde edilecek zafer sonuçları Ataşehir’de hizmeti özlem haline getiren yerel yönetimlerin de ayaklarını titretsin” diyen AK Parti İstanbul İl Başkanı Dr. Selim Temurci, 15 Temmuz’un final olarak gördüğünü ifade ettiği konuşmasında 16 Nisan referandumu ile ilgili; “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın diyen bir medeniyetin mensuplarıyız. Biz gönüllere girmeden evetleri çoğaltamayız. Onun için önce kucaklaşmayı bileceğiz. Türkiye’de tek vatan, tek bayrak, tek millet ve tek devlet diyen hiç kimseyle problemimiz yok” dedi.

TÜRKİYE ÇOK ÖNEMLİ KARARIN ARİFESİNDE

Türkiye’nin çok önemli bir kararın arifesinde olduğunu altını çizen AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, 33 gün sonra önemli bir karar verileceğini kaydederek; “Türkiye 33 gün sonra önemli bir karar verecek. Ya, eskisi gibi istikrarsız bir Türkiye’ye devam diyecek, ya da; Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle Türkiye geleceğe emin adımlarla yürüyecek.  Biz ne zaman başımız sıkışsa milletimize gittik ve milletimize sorduk. Türkiye ilgili milletimizin kararını alarak siyasi yolculuk yapan bir siyasi hareketiz. Bu başarıyı liderimiz, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve milletimizin duası ile başardık” diye konuştu.

TERÖR ÖRGÜTÜNE TANIDIKLARI HAKKI BAKANA TANIMIYORLAR

“Türkiye’de 66 yılda 50 hükümet kurulurken, Amerika Birleşik Devletleri’nde (ABD) bu süreç içerisinde sadece 17 başkan seçildiğinin altını çizerek konuşmasını sürdüren AK Parti Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, “Türkiye neden kalkınamıyor?” İşte bu vesayet odaklarının kurduğu engeller yüzünden dedi.

“BUNU SİZ BAŞARDINIZ”

Mustafa Ataş, Ak Parti hükümetlerinin icraatlarını sıralayıp, “Bunu siz başardınız” diyerek Avrupa’daki bazı devletlerin bakanlara karşı tutumunu eleştirdiği konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Avrupa’da yaşanan Türkiye düşmanlığını hep birlikte görüyoruz. Terör örgütü üyelerine tanıdıkları hakkı, iktidar partisinin bakanına tanımayarak ne kadar demokrasi dışında olduklarını dünyaya gösterdiler. Onlar hayır cephesinde, bu yapılanlar acaba hayır çıkması için ne yapabiliriz çerçevesinde atmış oldukları adımlardır. Ama biz biliyoruz ki bizim dedelerimiz onlara nasıl hesap sorduysa, bu millet de haksızlık ve hukuksuzluk yapan devletlere karşı hesabını soracaktır. 16 Nisan’da  bu olumsuzluklar ve istikrarsızlıklar sona erecektir.”

SİNAN AYRANCI BAŞKANLIĞINDAKİ SKM AÇILDI

Yoğun yağış altında gerçekleşen açılış törenindeki protokol konuşmalarının tamamlanmasından sonra Mustafa Ataş, Selim Temurci, M.Naim Yağcı, Neslihan Yurtdagül, Sinan Ayrancı ve milletvekilleri SKM Sinan Ayrancı başkanlığındaki Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)’nin kurdelesini keserek açılışı gerçekleştirdiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ