logo

Sinemaseverler Suikast Treni Ön Gösteriminde Bir Araya Geldi

Sinemaseverler Suikast Treni Ön Gösteriminde Bir Araya Geldi

Teknoloji odaklı biletleme platformu Biletinial, ünlü oyuncu Brad Pitt’in barışçıl suikastçı rolünde harikalar yarattığı Suikast Treni filmini sinemaseverlerle buluşturdu.

Sinemaseverler Biletinial’ın düzenlediği Suikast Treni ön gösteriminde bir araya geldi.

Gerçekleştirdiği ön gösterimlerle vizyondan önce film izleme keyfi sunan teknoloji odaklı biletleme platformu Biletinial, ünlü oyuncu Brad Pitt’in barışçıl suikastçı rolünde harikalar yarattığı Suikast Treni filmini sinemaseverlerle buluşturdu.

Sinema tutkunları, Türkiye’nin teknoloji odaklı kültür, sanat, spor ve eğlence platformu Biletinial tarafından düzenlenen “Suikast Treni” filminin ön gösteriminde bir araya geldi. David Leitch’in yönettiği, başarılı oyuncu Brad Pitt’in dikkat çeken bir performans sergilediği film, Torunlar Center Sinema salonlarında gerçekleştirilen gösteriminde seyircilere eğlenceli anlar yaşattı.

Kôtarô Isaka’nın Japonya’da çok satan romanı Maria Beetle’dan uyarlanan aksiyon filmi Suikast Treni, görevleri için bir hızlı trende bulunan beş ayrı suikastçının hedeflerinin kesiştiğini fark etmeleriyle gelişen olayları anlatıyor. Brad Pitt’in barışçıl suikastçı Uğur Böceği rolünde harikalar yarattığı film, eleştirmenlerden de olumlu övgüler almıştı. Filmin oyuncu kadrosunda Pitt’in yanı sıra Sandra Bullock, Joey King, Andrew Koji, Brian Tyree Henry, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson ve Hiroyuki Sanada yer alıyor.

5 Ağustos’ta vizyona girecek film, görsel estetiğiyle dikkat çekerken, yüksek doz aksiyonuyla seyircilerini keyifli bir seyir vaat ediyor.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ