logo

Sivas Madımak’ta Katledilenler Ataşehirlilere Unutturulmadı

Sivas Madımak’ta Katledilenler Ataşehirlilere Unutturulmadı

Etkinlik için gittikleri Sivas Madımak Otelinde yangınla 35 kişinin katledilişin yıl dönümü olan 2 Temmuz’da Ataşehir Deniz Gezmiş Parkı’nda anma etkinliği düzenlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir’de 27 yıl önce etkinlik için gittikleri Sivas’ta Madımak Otelinde çıkarılan yangınla katledilen insanlık şehitler anısına anma etkinliği düzenlendi.

Ataşehir Gençlik Kolu Başkanlığı tarafından Deniz Gezmiş Parkında düzenlenen  anma etkinliğinde konuşan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın, “Bu insanlık vahşetini ve bu vahşeti işleyenleri siyasi erk hâline getiren anlayışı asla unutmayacağız. İnsanlık şehitlerimizin ruhlarını rahmetle anıyoruz.” Dedi.  

Sivas Madımak Otelinde 27 yıl önce katledilenlerin yıl dönümü olan 2 Temmuz’da Ataşehir’de düzenlen anma törende konuşan CHP Ataşehir Gençlik Kolu Baskanı  Erdi Açıkgül, Mustafa Kemal Atatürk’ün  kurtuluş mücadelesinde başarıyı toplumsal bütünlükle sağladığını hatırlatarak; “Bu ülkenin  Alevi, Sünnî ayrımı yapanlarına asla izin vermeyeceğiz dedi.

Anma törenine, CHP Ataşehir ilçe Başkanı Celal Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri yanı sıra Kadın ve Gençlik kolları başkanları ve yöneticiler ile birlikte yurttaşlar da katıldı.

Deniz Gezmiş Parkında düzenlenen etkinlikte “Sivas’ı unutma, unutturma” sloganı atıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ