logo

Sıvı Propolis Temin Ederken Dikkatli Olunmalı

Sıvı Propolis Temin Ederken Dikkatli Olunmalı

Propolis, bal arıları tarafından ağaçların tomurcuklarından ve kabuklarından toplanan ve havaya maruz kaldığında sertleşen yapışkan, reçineli bir maddedir.

Arılar, duvarlar ve üst tahta arasındaki boşluk gibi kovandaki istenmeyen açık alanları ve bal veya polen depoladıkları boş hücrelerin içindeki boşlukları kapatmak için kullanırlar. Sıvı propolis tam da bu noktada kullanımı kolay bir ürün olarak dikkatleri üzerine çekmektedir. Bu aşamada sıvı haldeki bu tarz ürünleri temin ederken dikkatli davranmanız da fayda vardır.

Propolis geleneksel tıpta binlerce yıldır kullanılmaktadır. Antibakteriyel, antiviral ve antienflamatuar özelliklere sahip olduğu düşünülür ve bir dizi durumu tedavi etmek için kullanılabilir. Propolis damlaları, kullanım kolaylığı için suyla seyreltilmiş konsantre propolis özünden yapılır. Propolis, geleneksel tıpta binlerce yıldır kullanılmaktadır ve anti-bakteriyel, anti-septik ve anti-inflamatuar özelliklere sahip olduğu söylenmektedir.

Soğuk algınlığı, grip ve boğaz ağrısı ile ilişkili semptomların hafifletilmesine yardımcı olabilir. Ancak bu iddiaları destekleyecek çok az kanıt vardır. Sıvı propolis konusunda avantajlı fırsatlara sahip olmayı isterseniz https://www.arifoglu.com/propolis internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ