logo

SİYAD ANADOLU ŞİDDETLİ YAĞIŞTA İFTARI SALONDA YAPTI

SİYAD ANADOLU ŞİDDETLİ YAĞIŞTA İFTARI SALONDA YAPTI

siyad_anadolu_atasehir (0)SİYAD Anadolu Şubesi Ramazan ayı etkinliği kapsamında Ataşehir’de düzenlemeyi planladığı sokak iftarını, şiddetli yağış nedeniyle düğün salonunda gerçekleştirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Merkezi Ataşehir’de bulunan SİYAD Anadolu Şubesi Ramazan ayı etkinliği kapsamında sokak iftarı düzenlemiş, ancak; şiddetli yağışın oluşturduğu olumsuz hava koşulların nedeni ile kapalı mekanda gerçekleştirilmek zorunda kalınmıştı.

Sokakta yapılması planlanan ancak yoğun yağış nedeniyle düğün salonuna alına iftar programına SİYAD Onursal Genel Başkanı Sabahattin Sungur ile birlikte; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Başkan Yardımcısı Ertuğrul Baysal, CHP Ataşehir Encümen Üyesi Arif Kuşcu, SİYAD Genel Başkan yardımcıları, Ataşehir Kent Konseyi Başkan Turan Dolu, Yeni Çamlıca Mahallesi Muhtarı Fazlı Sarısoy’un da aralarında olduğu mahalle muhtarları, İstabul’daki Sinop birlik, dernek ve STK yöneticileri, Sinooplu vatandaşlar ile davetliler katıldı.

Dernek iftarında konuşan Ataşehir SİYAD Anadolu Şubesi Başkanı Arif Yıldırım; “Saygı değer hemşerilerim, dün gerçekten bardaktan boşlarcasına yağan yağmurda, sırılsıklam olan ve geceye güzellik katmak isteyen kaliteli yönetim kurulu arkadaşlarımın yüzlerindeki heyecan, yarınlarımız için çok önemliydi. Genciyle, yaşlısıyla arı gibi çalışan arkadaşlarımdan Allah bin kere razı olsun. Şunu anladım ki; insanlarımız bir kez daha şapkalarını önlerine koyarak düşünüp, Ataşehir’de SİYAD Anadolu Şubemize kimlik kazandıran, başkan ve yönetiminin yanında olmalarının gerektiğini bilmeleri gerekmektedir. Hani bir ata sözü vardır, “gemi gitti mi, sandalına uğurlar olsun.” Dolayısıyla limandaki gemiye herkes adam gibi sahip çıkmalı” diye konuştu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ