logo

SİYAD EMRE İÇİN MORAL GECESİ DÜZENLEDİ

SİYAD EMRE İÇİN MORAL GECESİ DÜZENLEDİ

atasehir_emre_siyad (1)Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) omurilik kanseri 15 yaşındaki genç Emre Ünal için düzenlediği moral gecesinde doğum gününü kutladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

SİYAD (Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği), İstanbul’da yaşayan ve SİYAD Ataşehir Anadolu Şubesi üyesi Halil Ünal’ın omurilik kanserli 15 oğlu yaşındaki Emre için bir moral gecesi düzenleyip doğum gününü kutladı.

atasehir_emre_siyad (6)

4 seneyi aşkın süredir tedavi gören omurilik kanserli Emre Ünal’ın tedaviler sonrasında yürüyebilir hale gediğini söyleyen Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Anadolu Şubesi Başkanı Arif Yıldırım, “15 yaşındaki Emre kardeşimiz, omurilik kanseri nedeni ile uzunca bir süredir tedavi görmekteydi. SİYAD yönetimi olarak tedavi sürecinde Emre’yle yakından ilgilenerek aileye destek olduk” sözleri ile Emre’nin tedavi sürecini yakından takip ettiklerini kaydetti.

atasehir_emre_siyad (7)

Hem doğum günü kutlaması hem de moral gecesi olarak planlanan gecede Emere ve ailesine moral ve destek olmayı amaçladıklarını söyleyen HHem Hem doğum günü hem de moral gecesi olarak planlanan ve Emere’ye moral Başkan Arif Yıldırım, “Sinop İli ve İlçeleri Kültür ve Yardımlaşma Derneği (SİYAD) Anadolu Şubesi olarak, bu çocuğumuzun doğum günü olan 05 Ekim tarihinde moral gecesi de olacak nitelikte unutamayacağı bir doğum günü partisi düzenlemeyi uygun gördük. Bu vesileyle hem çocuğumuzun yaşamında sevgiyle yad edebileceği bir anısı, hem de ailenin çocuklarıyla ilgili güzel bir anısı olsun istedik” dedi.

atasehir_emre_siyad (16)

Dünyada, yılda ortalama 16 bin insanın omurilik kanserine yakalandığını ve maalesef bu sayının yüzde 10’u kadar insanın hayatta kalabildiğini belirten dernek yetkilileri bütün kanser hastalıklarında olduğu gibi bu hastalığında en etkili ilacının moral ve motivasyon olduğunu bu amaçla bu anlamlı geceyi düzenlediklerini söylediler.

atasehir_emre_siyad (45)

Omurilik kanserli Emre Ünal için düzenlenen Doğum Günü Kutlaması ve Moral Gecesine Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve ilçe yöneticileri, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Abdullah Der ve Kalender Özdemir, Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Bektaş Örnek, Ataşehir Belediye Meclis Üyesi ve Başkanvekili Fevzi Ağaçdalı, Belediye meclis üyeleri Kenan Demir, Tarkan Akan Buztaş, Ali Haydar Güneş ve Arif Kuşçu, CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Erkan Başboğa, Doğuşspor Başkanı Kulübü Başkanı ve Hababam Sınıfı oyuncularından tiyatrocu Tuncay Akça, Sinop il ilçe dernek, birlik ve STK başkan ve yöneticileri, Emre’nin yakınları, Ataşehir’de yaşaya Sinoplular ve Ataşehirliler katıldı.

atasehir_emre_siyad (25)

atasehir_emre_siyad (38)atasehir_emre_siyad (40)

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ