logo

Son Dakika, Hendek’te Havai Fişek Fabrikasında Patlama

Son Dakika, Hendek’te Havai Fişek Fabrikasında Patlama

Son dakika haberlerinde yer alan bilgilerde Sakarya’nın Hendek ilçesindeki bir “havai fişek” fabrikasında patlama meydana geldi. Patlamanın etkisi kilomtrelerce uzaklardan görülüyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Bölgeden gelen bilgilerde çok sayıda itfaiye ekipleri ile birlikte ambülansların sevk edildiği bölgeye yaklaşmaya izin verilmiyor.

Alev ve dumanların çok yükseldiği gözlenen patlamanın izleri uzaklardan görülebiliyor. İlk anda deprem olduğu şeklinde algılanan patlamanın olduğu fabrikada can kaybı yaralanmalar konusunda bilgi alınamıyor.

250 çalışanın olduğu belirtilen fabrikadaki patlamanın nedeni ile ilgili henüz bilgi yok. Bölgede alınan emniyet tedbirleri nedeniyle patlamanın yaşandığı fabrikanın yakınlarına yaklaşmaya izin verilmiyor.

Sakarya Hendek, Yukarı Çalıca’daki Havai Fişek Fabirkasında meydana gelen patlama Sakarya’nın merkezine 25 kilometre mesafedeki Adapazarı’nda deprem olduğu algısını yaşattı.

“56 YARALIMIZ HASTANELERE SEVK EDİLMİŞTİR”

Sakarya Valiliği Hendek’deki Havai Fişek Fabirkasında meydana gelen patlama ile ilgili açıklama yaptı.

Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım,  Havai Fişek Fabirkasında meydana gelen patlama ile ilgili açıklamada; “Hendek ilçemizde bir fabrikada meydana gelen patlama ile ilgili bütün ekiplerimizin arama, kurtarma ve olaya müdahale çalışmaları yoğun şekilde devam etmektedir. Şu ana kadar intikal eden herhangi bir can kaybı yoktur. 56 yaralımız hastanelere sevk edilmiştir.” İfadeleri yer aldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ