logo

Son Teknoloji Katlanabilir Telefonlar ANKAmall’un Hediyesi

Son Teknoloji Katlanabilir Telefonlar ANKAmall’un Hediyesi

ECE Türkiye yönetiminde, seçkin marka karması ve ürün yelpazesi olan ANKAmall, ziyaretçilerine Galaxy Z Fold 3 5G ve Galaxy Z Flip 3 5G akıllı telefonları hediye ediyor.

Samsung’un son teknoloji katlanabilir akıllı telefonları Galaxy Z Fold 3 5G ve Galaxy Z Flip 3 5G, şimdi ANKAmall ziyaretçilerine hediye…

ECE Türkiye tarafından yönetilen, seçkin marka karması ve ürün yelpazesi ile ziyaretçilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılayan ANKAmall, gerçekleştirdiği kampanyalarla da avantajlar sunmaya devam ediyor. AVM’nin en yeni kampanyası ise 7’den 70’e tüm teknoloji meraklılarının heyecanla beklediği Samsung’un son teknoloji katlanabilir akıllı telefonları Galaxy Z Fold 3 5G ve Galaxy Z Flip 3 5G kazanma şansı veriyor. 

Kampanyaya, 15 Eylül – 24 Ekim tarihleri arasında AVM’den tek seferde 300 TL ve katları alışveriş yapanlar katılabiliyor; bunun için “ANKAmall Her Şey” uygulamasına faturayı yüklemek yeterli oluyor. Kampanya ile katılımcılardan 1 kişi Galaxy Z Fold 3 5G ve 3 kişi de Galaxy Z Flip 3 5G kazanma şansına sahip oluyor.

Kampanyalarını en yeni ve en avantajlı olacak şekilde hayata geçiren ANKAmall’un son kampanyasında hediye edeceği ürünler olan Samsung’un katlanabilir akıllı telefonları geleceğin vizyonunu bugüne taşıyan modeller olarak tanımlanıyor.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ