logo

Soner Arıca, Ahmet Ümit ve Armağan Çağlayan Maltepe’ye Geliyor

Soner Arıca, Ahmet Ümit ve Armağan Çağlayan Maltepe’ye Geliyor

Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi Şubat ayında Barış Manço, Cem Karaca ve Sabahattin Ali, Yaşar Kemal anması ile etkinlikle Maltepelileri buluşturacak.

Maltepe Belediyesi’ne bağlı Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nin Şubat ayı programı dopdolu geçecek.

TÜRKAN SAYLAN KÜLTÜR MERKEZİ’NDE ŞUBAT, DOPDOLU GEÇECEK

Soner Arıca, Ahmet Ümit ve Armağan Çağlayan Maltepe’ye geliyor

Maltepe Belediyesi’ne bağlı Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nin Şubat ayı programı dopdolu geçecek. Soner Arıca konserinden Armağan Çağlayan’ın tek kişilik gösterisine, Barış Manço ve Cem Karaca anmasından Sabahattin Ali ve Yaşar Kemal anmasına kadar birçok tiyatro, konser ve etkinlik sanatseverlerle buluşacak.

Maltepe Belediyesi’ne bağlı Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi’nin Şubat ayı program kitapçığı yayınlandı. Sömestir Çocuk Şenliği’nin de devam ettiği Şubat ayında çocuklar, “Hansel ve Gretel Doğa Dostları”, “Yemyeşil Olsun Dünyamız”, “Pamuk Dede Masalı”, “Bir Don Kişot Macerası”, “Merhaba Gölgem”, “Kahraman Ağustos Böceği”, “Koca Ayak ve Ailesi – sinema”, “Kuştan Nasihatler”, “Afacanlar ve Tomi”, “Orman Bizim Evimiz” ve “Haftanın 7 Günü Mutluluk” oyunlarını izleyecek.

“AT,” TİYATRO SEVERLERLE BULUŞUYOR

Etkinlikler kapsamında 2 Şubat Perşembe günü Necati ve Saykolar eşliğinde Barış Manço ve Cem Karaca anılırken, Armağan Çağlayan 3 Şubat Cuma günü “Size Anlatacaklarım Var” isimli tek kişilik gösterisinde, 20 yıl önceki Türkiye ile günümüzdeki Türkiye arasındaki değişimleri, ünlü isimlerle başından geçen eğlenceli anılarını, YouTube çekimlerinde karşılaştığı hikâyeleri seyirciyle buluşturacak.5 Şubat Pazar günü Yusuf Öztürk, “Yusuf Yusuf Show” ile sahne alırken, Maltepe Belediye Tiyatrosu’nun yeni oyunlarından “At”, 9 Şubat Perşembe ve 20 Şubat Pazartesi günlerinde tiyatro severlerle buluşacak. Ayrıca Çiğdem Kabadayı’nın minyatür sergisi, Galeri A+B’de düzenlenecek bir kokteylle 8 Şubat Çarşamba günü kapılarını açacak. Sergi 28 Şubat’a kadar görülebilecek.

ERSİN KORKUT TSKM’DE

Eray Yasin Işık’ın kaleme aldığı, Ahmet Burak Bacınoğlu yönetiminde sahneye koyulan “İyi Kötü Çirkin” oyunu da etkinlikler kapsamında tiyatro severlerle buluşacak. Seyircinin televizyon ekranlarından ve beyaz perdelerden takip ettiği Ersin Korkut, Hakan Bulut, Ahmet Burak Bacınoğlu ve Eray Yasin Işık sahneleyeceği oyun, 10 Şubat Cuma günü sahnelenecek. Erkan Kolçak Köstendil, “12 Numaralı Adam” isimli tek kişilik gösterisiyle 15 Şubat Çarşamba günü izleyicilerle buluşurken “Kalanlar” adlı tiyatro oyununun gösterimi 24 Şubat Cuma günü yapılacak.

Maltepe Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, 17 Şubat Cuma günü Füsun Batum eşliğinde sahne alırken, İstanbul Devler Konservatuarı 21 Şubat Salı günü opera konseri verecek.

SONER ARICA, AHMET ÜMİT, FERHAT GÖÇER…

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Soner Arıca, “Hepimizin Şarkıları” isimli konseriyle 16 Şubat Perşembe günü, Ferhat Göçer, “Aldırma Gönül – Sabahattin Ali Anması” ile 25 Şubat Cumartesi günü ve Taylan Özgür Ölmez, Ahmet Ümit ve Şeyhmus Diken’in sohbeti eşliğinde “Yaşar Kemal Anması” ile sahne alacak. Etkinlikte Yaşar Kemal anısına video belgesel de gösterilecek.

itvhaber

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ