logo

Sonunda Hasan Sopacı’nın da Makam Aracı Oldu!

Sonunda Hasan Sopacı’nın da Makam Aracı Oldu!

Göreve geldiği 2014’te belediye düzlüğe çıkana kadar makam aracı kullanmayacağı sözünü veren Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı makam aracına kavuştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

2014 yılında seçildiğinde “Belediyemiz düzlüğe çıkana kadar makam aracı kullanmayacağım” diyen ve bu güne kadar sözünü tutan Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı makam aracına kavuştu.

2014 yerel seçimlerinde başkan seçildiği Çerkeş Belediyesi’nin mali yapısı karşısında makam aracı kullanma kararı ve benzeri tasarruf tedbirleri uygulayan, çözüm odaklı ve üretken bir politika uygulayarak düzlüğe çıkardığı Çerkeş’e adeta çağ atlatan Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, sonunda makam aracına sahip oldu.

ÇERKEŞ BELEDİYE BAŞKANI HASAN SOPACI MAKAM ARACINA KAVUŞTU

Bakanlık ve milletvekilleri desteği ile sahip olduğu makam aracını sosyal medyada paylaşan Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, paylaşımında şu açıklamalara yer verdi:

“Şükürler olsun bizimde bir makam aracımız oldu.
2014 yılında göreve geldiğimizde belediyemiz düzlüğe çıkana kadar makam aracı kullanmayacağımı ifade etmiştim.
Ticaret bakanlığımızın destekleriyle Gümrükten aldığımız 2012 model Mercedes marka araç İçin Ticaret Bakanımız Sn. Mehmet Muş’a, Ak Parti Grup Başkan Vekilimiz Sn. Muhammet Emin Akbaşoğlu’na ve Milletvekilimiz Sn. Salim Çivitçioğlu’na teşekkür ediyorum.
İlçemize hayırlı olsun.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ