logo

Sözcü ve Yazarları Doğruların Sesi Olmaya Devam Edecek

Sözcü ve Yazarları Doğruların Sesi Olmaya Devam Edecek

ÇYDD, “Şekil değil öz olarak namuslu, ahlaklı, Atatürkçü olan Emin Çölaşan, Necati Doğru, Sözcü Gazetesi ve yazarları ezilenlerin, gerçeklerin ve doğruların sesi olmaya devam edecek”

Yayımlandığı günden itibaren iktidarın yanlış uygulamalarına karşı en etkin muhalefeti yapan Sözcü Gazetesi ve yazarlarını susturmak için yapılanların iktidar ve yargıyı yıpratacağının altını çizilen Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Genel Merkezi’nden yapılan basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

ÇAĞDAŞ YAŞAMI DESTEKLEME DERNEĞİ GENEL MERKEZİ VE TÜM ŞUBELERİNDEN

“Yayımlandığı günden itibaren iktidarın yanlış uygulamalarına karşı en etkin muhalefeti yapan Sözcü Gazetesi ve yazarlarını susturmak için yapılanlar, sadece ve sadece iktidarı ve yargıyı yıpratmaya devam edecektir.

Bu ülkede hukukun egemenliği yerine siyasetin dediğini benimseyenler, hukukun üstünlüğü ve ifade özgürlüğünün sınırlarını öğrenmek için bir fakülte daha bitirseler yine olmayacak. Bu davalar uzun yıllar Fetöcüleri besleyenlere karşı açılsaydı inandırıcı olurdu.

Şekil değil öz olarak namuslu, ahlaklı, Atatürkçü olan Emin Çölaşan, Necati Doğru, Sözcü Gazetesi ve yazarlarının ezilenlerin, gerçeklerin ve doğruların sesi olmaya devam edeceğine inanıyoruz.”

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ