logo

SÖZCÜ’DEKİ ‘O’ YORUMA SUÇ DUYURUSU

SÖZCÜ’DEKİ ‘O’ YORUMA SUÇ DUYURUSU

sozcu _ feyza_suc_duyuru  (1)Çankırı Orta Dernekler Federasyonu, İstanbul ve Ankara Orta Dernekler birlikleri Sözcü Gazetesi internet sitesindeki Feyza Acısu haberindeki yorum için suç duyurusu yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı Orta Dernekler Federasyonu, İstanbul ve Ankara Orta Dernekler birlikleri Sözcü Gazetesi internet sitesinde Güven Park’ta şehit olan Orta Kısaç köyünden Feyza Acısu’yu hedef alan okur yorumunda yapıldığı iddia edilen hakarete tepki olarak, ortaklaşa basın açıklaması yaparak; Ankara Adliyesi’nde suç duyurusunda bulundular.

sozcu _ feyza_suc_duyuru  (3)

Ankara Orta Dernekler Birliği Başkanı Şaban Can’ın aralarında bulunduğu Çankırı Orta Dernekler Federasyonu, İstanbul Orta Dernekler Birliği başkan ve yöneticilerinin katıldığı basın açıklamasında Ankara Çankaya, Güven Park’ta teröristler tarafından yapılan menfur bombalı saldırıda Çankırı’nın 3 şehit verdiğinin altı çizilerek; PKK’nın da aralarında bulunduğu terör örgütlerinin temizleneceğine inançlarını ifade ettiler.

sozcu _ feyza_suc_duyuru  (4)

Açıklamada, Sözcü Gazetesi İnternet Sitesi’nde yer alan “Seneye Öğretmen Olacaktı” başlıklı habere yapılan ve Ankara’da hayatını kaybeden Ortalı Feyza Acısu’ya hakaret içerdiği ifade edilen yoruma editörlerce müdahale edilmemesi eleştirilerek; “Bizler Çankırılılar olarak 1000 yıldır düşman ayağı değmemiş ilimizin vatanına, milletine ve dini değerlerine bağlı hemşerilerimiz adına buradayız. Feyza kızımızın aziz hatırasına yapılan saygısızlık karşısında kızgınlığımızı, öfkemizi o insan müsveddesi kişinin yorumuyla aynı dili kullanmayacağız. Şikayetimizi adaletin tecelli edeceği Yüce Türk yargısına yapacak, Sözcü Gazetesi ve yorum sahibinin gereken cezayı almasının takipçisi olacağız” ifadelerine yer verildi.

sozcu _ feyza_suc_duyuru  (2)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ