logo

SP Ataşehir Başkan Adayı Noğman Yüksel’den Dil Sürçmesi

SP Ataşehir Başkan Adayı Noğman Yüksel’den Dil Sürçmesi

nugman yukselSaadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Erdal Uçar’ın da katıldığı basın toplantısında Belediye Başkan adaylarının eski İlçe Başkanı Noğman Yüksel olduğu açıklandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Saadet Partisi Ataşehir Belediye Başkan adayının Noğman Yüksel olarak açıklandığı basın toplantısına Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı’na atanan Erdal Uçar ve SKM Başkanı İlyas Dağcı ile birlikte çok sayıda partili katıldı.

SKM Başkanı İlyas Dağcı ve İlçe Başkanı Erdal Uçar’ın konuşmalarında hükümete eleştiriler yer alırken Almanya Cumhurbaşkanı’nın aldığı banka kredisinde birkaç puan avantaj sağladığının basına yansıması sonrası istifa ettiği, bununla yetinmeyip manastıra kapandığına dikkat çekildi.

Ekonominin iyi olduğu iddialarının da doğruyu yansıtmadığının iddia edildiği konuşmalarda, Adana’da parası yetmediği için kiloyla aldıkları odun ıslak çıktığı için yanmayınca oğluna, kardeşini saç kurutma makinesi ile ısıtmasını söyleyip yan odada intihar eden annenin hikayesini göz yaşları ile anlatılırken; “Milli geliri şu kadara çıkardık diye övünenler bu durumu görmezler mi?” diye sordular.

Adaylık açıklamasını yaptığı konuşmasına, “Yoksulluk yüzünden kötü yola düşen geç kızın, ailesini geçindiremediği için intihar eden babanın, çocuğunu ısıtamadığı için intihar eden annenin hesabını benden soracaklar diye düşünerek çalışacağım” diyerek başlayan Saadet Partisi Ataşehir Başkan Adayı Noğman Yüksel, “Belediye başkanlığımızda boş gördüğümüz yere gökdelen dikmeyeceğiz. Bu milleti Amerikancı bir partinin kucağına itmeyeceğiz. 30 Mart seçimleri çok büyük olaylara gebe. İstanbul’da 15 belediye alacağız. Bu belediyelerden biri de Ataşehir” dedi.

Son bölümde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Saadet Partisi Ataşehir Başkan Adayı Noğman Yükseler, konuşmasında “Mustafa Sarıgül’ün ’İstanbul’a saadet gelecek’ sözlerine gönderme yaparken Mustafa Sarıgül’den İstanbul adayımız diye söz etmesinin sorulması üzerine; “Dil sürçmesi” olarak niteledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » »
#

SENDE YORUM YAZ