logo

SP Milletvekili Karaduman, ‘Adil Bir Dünya Kuracağız’

SP Milletvekili Karaduman, ‘Adil Bir Dünya Kuracağız’

SP Ataşehir İlçe Başkanlığı , Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, Ataşehir İlçe Başkanı Âdem Boz’un katılımıyla “Yeni bir dünya! Niçin ve Nasıl” konulu konferans düzenledi.

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın Erdal Eren Sivil Toplum Merkezi’nde düzenlediği konferansa Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, Ataşehir İlçe Başkanı Âdem Boz, İlçe ve mahalle teşkilat ve başkanları ile partililer katıldı.

Konferans başlamadan önce Teşkilat Başkanı Yasin Özdoğan, Sosyal İşler Başkanı Saadettin Aysan ve Mahalli İşlerden sorumlu Başkan Özcan Albayrak çalışmalarıyla ilgili katılımcıları bilgilendirdiler.

Karaduman; “Yeni bir dünya! Niçin ve Nasıl” konulu konferansta yaptığı konuşmasında dünyadaki kapitalist düzeni ve Ak parti iktidarını eleştirerek adi bir dünya yerine adil bir dünya kuracağız dedi.

Konferansa konuşmacı olarak katılan Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman’dan önce Ataşehir İlçe Başkanı Âdem Boz yaptığı konuşmasında şunları söyledi.

“YENİ BİR DÜNYA KURMAYA VAR MIYIZ?”

Konferansın ilk konuşmasını yapan ilçe Başkanı Âdem Boz, katılan teşkilat mensuplarına; “Ataşehir’i almaya var mıyız? İstanbul’u almaya var mıyız? Ankara’yı almaya, yeni bir dünya kurmaya var mıyız? Eğitimim merkezine güzel ahlakı,  ekonominin merkezine helal kazancı, sosyal hayatın merkezine İslam kardeşliğini yerleştirmeye, dış politikada da İslam birliğini korumaya var mıyız? Rüşvet ve yolsuzluğun olmadığı bir ilçe kurmak, israfın olmadığı bir Türkiye ve torpilin olmadığı bir ülke, kibirin olmadığı bir belediye oluşturmak istiyor musunuz?” sorularına evet cevabı alarak artık bahane aramamak lazım, inanmak lazımdır şeklinde ifade etti.

“MÜHÜRÜ ELİMİZE ALMAK ZORUNDAYIZ”

31 Mart 2019 tarihine kadar tabiri caizse dişimizle, tırnağımızla yola devam edeceğiz. Hiçbir mazerete, dışardan gelen sözlere, malum trollerin sözlerine aldanmadan, bildiğimiz yani en iyi işimizi teşkilat çalışmamızı yapacağız diyen Boz;  “Bundan sonra uzun zaman seçim yok. Eğer belediyeleri alırsak ciddi bir oranda alamadığımız belediyelerde oylarımız arttırırsak 2020 de biz seçimleri zorlayabiliriz. Bakıyoruz; intiharlar artmış, iş yerleri kapanıyor. Aman aman ben çok para kazanıyorum deyip iş yerini kapatan bir kişi görmedim duymadım. İntihar etmenin ve işyerlerinin kapatılmasının bir sebebi vardır. Bunları biz biliyoruz. Bilenlerle bilmeyenler bir değil. Dolayısıyla her zamankinden daha fazla çalışmak zorundayız.  Mühürü elimize almak zorundayız. Belediyelerin kapısına rüşvet alanda verende melundur yazmak zorundayız.  O yüzden Suriye olmamak için, Irak olmamak için, tarumar bir Türkiye olmamak için hepimiz bir olacağız, sebep olacağız” diyerek konuşmasını bitirdi.

Son olarak konuşan Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman konuşmasında ağırlıklı olarak dünyadaki ve ülkemizdeki adaletsizliğin ve hukuksuzluğun üzerinde durdu.

 Karaduman, konuşmasını şu başlıklar altında sürdürdü:

“VERDİĞİMİZ MÜCADELE İNSANLIĞIN BİR NOKTAYA GETİRME MESELESİDİR”

Tanıtım komisyonunun hazırlamış olduğu video iletildikten sonra Konuşan Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdülkadir Karaduman, katılımcıları selamladıktan sonra; “ Yapmış olduğumuz bu çalışmalar ve gayretlerimiz vesilesiyle başta Ataşehir ilçemiz olmak üzere İstanbul’umuz, ülkemiz ve yaşadığımız yeryüzünün tamamına adaletin hâkim kılınacağı, hakkın hukukun bütün yeryüzü satında yaşanır hale geleceği bir dünyayı kurabilmeyi, burada bir araya geldiğimiz gibi buradaki gayretlerimiz neticesinde efendimizin sancağı altında bir araya gelmeyi Cenabı Hak bizlere nasip etsin. Verdiğimiz mücadele insanlığın bir noktaya getirme meselesidir” dedi.

“AK PARTİYİ İKTİDARDA TUTMAK, IRKÇI EMPERYALİZMİN EN BÜYÜK VAZİFEDİR”

Önümüzde 31 Mart seçimleri var diyerek konuşmasına devam eden Karaduman; “ Ak partiyi iktidarda tutmak, ırkçı emperyalizmin en büyük vazifedir dedi hocamız. Burada bir arada bulunmamız ve gayretlerimizin neticesinde anlamış olduğumuz bir hakikatte şu; Ak Partiyi iktidardan alaşağı etmekte Milli Görüşçülerin yegâne işi. Çünkü bizim yaşadığımız bu ülke gelinen süreç itibariyle her geçen gün Siyonizm’in kucağına itilen bir ülke konumunda. Biz bir dünyada yaşıyoruz ama bu dünyayı değiştirme zorunda olduğumuzu ifade ediyoruz. Hocamız Milli Görüş hareketini, yeryüzünde adi bir dünya yerine adil bir dünya inşa etme vazifesi olarak tanımlamış. O nedenle bizim varoluş sebebimiz adi olan bir dünyanın yerine adil olan bir dünyayı inşa etmekle alakalıdır” diye konuştu.

“FİKRİN DIŞINDAKİ İNSANLARA YAŞAM HAKKI TANIMAZSANIZ ORADA İKİYÜZLÜ İNSANLAR TÜRER”

Dünyanın çeşitli ülkelerinden örnekler veren Karaduman,  “Dünyadaki totaliter rejimleri inceleyin. İnsanlar ikiyüzlü olmak zorundadır hayata tutunmak için. Eğer siz bir şey, bir fikir dayatır da bu fikrin dışındaki insanlara yaşam hakkı tanımazsanız orada ikiyüzlü insanlar türer.  Bakın öyle bir ülkede yaşıyoruz ki, bir genç delikanlı sosyal medyadan bir yere küfür ediyor. Mahkemeye verilen genç benim muhalif olmadığım anlaşılsın da bana iş versinler diye küfür ettim. Ben Ak Partili olduğumu tescil etmek için karşısındakilere küfür ediyorum diyor. Böylesi bir ülkeye adil dememiz mümkün mü? Eğer biz Osmanlıyı referans olarak alacaksak birincisi adil olmak zorundayız.  İkincisi bir yöneticinin ehliyet sahibi olmasıdır. Şimdi bu basiretsiz yöneticilere ehliyet sahibi dememiz mümkün mü? 16 yıllık iktidarlarında her bir yılını kandırılmayla, her bir yılını aldatılmayla geçiren bir iktidar var karşımızda. Bir dün gelir Feto aldatıyor. Öbür gün geliyor NATO aldatıyor.  16 yılın sonunda iktidarın geldiği durum ortadadır” dedi.

Karaduman, meclisteki odalarının Ak Partili Milletvekilleriyle karşı karşıya olduğunu, ihalesi olan, seçilmek isteyen ve torpil için gelenler Ak Partililerin odalarına, derdi olanlar da bize geliyorlar diyerek konuşmasını şöyle devam etti.

“BU GAYRETLERİMİZİN SONUNDA GÜLLERDE AÇACAK BÜLBÜLLERDE ÖTECEKTİR”

2019 bütçesinde yatırıma 65 Milyar, faize ise 117 milyar liranın ayrıldığını söyleyen Karaduman, bu seçimde vatandaşlarımızla ittifak yapacağız diyerek;  “Allah’ın izniyle en güçlü parti biz olacağız. Bu ülkenin hukuka, adalete ihtiyacı var. Anadolu insanının Anadolu irfanına yakışır bir şekilde yönetilmeye ihtiyacı var. Onu da biz yapacağız.  Bu ülkeye hukuk ve adaletin kendisi gelecek.  Her ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar adalet susturulamaz. Siz bir yerden bastırırsınız hakikat diğer taraftan fışkırır. Susturamazsınız. Sabredenler için her mevsim bahardır. Biz buna inanarak çalışacağız. Biz sorumluluklarımızın farkına varacağız ve 31 Mart günü bunların koltuğunu titreteceğiz. Bu gayretlerimizin sonunda güllerde açacak bülbüllerde ötecektir” ifadeleriyle konuşmasını bitirdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ