logo

SPOR YAPMAYAN ATAŞEHİRLİ ÇOCUK KALMASIN!

SPOR YAPMAYAN ATAŞEHİRLİ ÇOCUK KALMASIN!

yaz_spor_kayit2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı’nın sonu yaklaşırken Ataşehir Belediyesi öncülüğünde 8 spor dalında düzenlenen Yaz Spor Okulları kayıtları 9 Haziran’da Mustafa Saffet KM’de başlıyor.

09-19 Haziran tarihleri arasında Basketbol, Voleybol, Futbol, Tekvando, Kick Boks, Jimnastik, Yüzme, Tenis dallarında ücretsiz Yaz Spor Okullarına kayıt yaptırmak isteyen Ataşehirli aileler, Ataşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü, Küçükbakkalköy Hizmet Birimi ve Mustafa Saffet Kültür Merkezi’ne müracaat ederek çocuklarının kaydını yaptırabilirler.

Kontenjanın sınırlı olduğu Yaz Spor Okullarına katılmak için Ataşehir’de ikamet etmek zorunludur.

5-15 yaş arasında çocukların katılacağı Yaz Spor Okullarına kayıt yaptıracak öğrencilerin yanlarında kimlik getirmesi gereklidir.

Ayrıca yüzmeye yazılacak öğrencilerden 10 yaşından büyük olanlar için Hepatit B ve C testi, idrar tahlili ile 10 yaşından küçük olanlar için idrar testi ve aşı kartı fotokopisinin kayıt esnasında getirilmesi gerekiyor.

Eğitim dönemi 20 Haziran – 09 Eylül tarihleri arasında yapılacak Yaz Spor Okullarında dersler; Pazartesi- Çarşamba, Salı- Perşembe ve Cuma- Cumartesi olmak üzere 2 gün 1’er saat olarak yapılacak.

Celal Yardımcı Ortaokulu Spor Salonu’nda Basketbol, Voleybol, Tekvando, Jimnastik, Esatpaşa İmam Hatip Lisesi’nde Voleybol ve Basketbol, Yeni Çamlıca Ataevi Futbol Sahası’nda Futbol, TEB Ataşehir Anadolu Lisesi’nde Tenis, Ali Fuat Cebesoy İlkokulu ve İhsan Kurşunluoğlu Ortaokulu’nda Kick Boks, Ataşehir MAREV Sosyal Tesisleri Havuzu’nda Yüzme branşlarında eğitimler verilecek.

Ataşehir Belediyesi Yaz Spor Okulları hakkında Ataşehir Belediyesi’nin 0216 570 50 00 numaralı Çağrı Merkezinden 1178 ve 1182 dahili hatlarından detaylı bilgi alabilirsiniz.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ