logo

SSD’den Ataşehir Belediyesi’ne Engelli Erişebilirliği Ziyareti

SSD’den Ataşehir Belediyesi’ne Engelli Erişebilirliği Ziyareti

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Sevgi Seli Derneği’ni kabul ederek Ataşehir’in mimarı yapısı, kentte engelli bireylerin erişebilirliği görüşüldü.

Recep Kenan/itvhaber.com

Fahri Kol başkanlığındaki Sevgi Seli Derneği Ataşehir’in mimarı yapısı ve engelli bireylerin erişebilirliği kapsamında Avrupa Birliği projeleri hakkında yerel yönetimler ile görüşerek, desteklerini istiyor.

ATAŞEHİR BELEDİYESİ, SEVGİ SELİ DERNEĞİ’Nİ MİSAFİR ETTİ

Bun kapsamda ziyaret edilen Ataşehir Belediyesi’nde Battal İlgezdi tarafından kabul edilen Sevgi Seli Derneği (SSD) Genel Başkanı Fahri KOL ve Yönetim Kurulu üyeleri; Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, Sosyal İşler Müdürü Burcu Der Hasanoğlu, Fen İşleri Müdürü Alican Sakman’ın katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda Ataşehir’in mimarı yapısı, engelli bireylerin erişebilirliği görüşüldü.

SSD Genel Başkanı Fahri Kol, gerçekleştirdikleri toplantı ile ilgili açıklamada, Avrupa Birliği projeleri hakkında bilgi verip, yeni projelerinde Ataşehir Belediyesini paydaş olarak görmek istediklerini ve bundan onur duyacaklarını ifade etti.

Başkanı Fahri Kol, açıklamasında, “Başkan Battal İlgezdi, derneğin projelerini beğenerek yakından takip ettiğini, Ataşehir halkı için faydalı olacak her türlü projeye paydaş olmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.” Dedi.

Toplantı Sonrasında Genel Başkan Fahri Kol Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye tablo takdim etti. Ziyarete sohbetle devam edildi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin SSD ziyareti ile ilgili paylaşımı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ